Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Bloempotten

Bloempotten voor kamerplanten

We vinden het bijna wel terug in ieder interieur, een bloempot met een kamerplant erin. Bloempotten zijn een leuke toevoeging aan uw inrichting en er zijn natuurlijk vele verschillende soorten bloempotten te koop online. De bloempotten zijn vanzelfsprekend geschikt om mooie kamerplanten in te zetten, daarnaast kunt u met de unieke potten ook een bepaalde sfeer in uw huis creëren. Deze plantenbakken en bloempotten worden gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek, kunststof, of RVS. De kamerplant wordt geplaatst in potgrond en op deze manier kan er ook makkelijk water en voeding aan de planten gegeven worden. Een kamerplant heeft ook gewoon meer uitstraling als hij in een mooie plantenpot geplaatst is.

Ruim assortiment bloempotten | Fleurdirect

Plantenbakken en bloempotten kopen doet u online bij Fleurdirect. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment bloempotten gemaakt van diverse materialen zoals kunststof, keramiek, metaal. Daarnaast hebben we ook handige zelf watergevende bloempotten voor u geselecteerd, met deze potten heeft u nog minder onderhoud aan uw kamerplanten. We hebben potten van bekende merken zoals Elho, Capi en Artstone. De plantenpotten zijn beschikbaar in meerdere maten, zodat u voor al uw kamerplanten de juiste pot kunt vinden. Kies voor een subtiele kleine keramieken bloempot als u een kleine kamerplant heeft gekocht of bestel een zelf watergevende bloempot als u nog minder tijd wilt besteden aan het onderhoud van de plant. Bestel uw exclusieve bloempotten voor binnen online op Fleurdirect.nl!
 

Plantenbakken van kunststof, keramiek en metaal.

Een kamerplant staat mooier in een design bloempot en orchideeën in fraaie gekleurde potten. Experimenteer eens met nieuwe kleuren en maak de leukste combinaties met de bloempotten van Fleurdirect. Op zoek naar een plantenbak of bloempot van kunststof, keramiek of metaal? Bekijk het complete aanbod in de webshop van Fleurdirect. Exclusieve potten geschikt voor alle kamerplanten. Gebruik de potten voor binnen- en buiten en geef uw kantoor of huiskamer meer uitstraling met een leuke bloempot. Naast plantenbakken en bloempotten kunt u ook bij ons terecht voor verzorgingsproducten zoals potgrond, kamerplantenvoeding en diverse andere accessoires. Bekijk  de producten online op Fleurdirect.nl

Lees meer