Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Rhapis kopen

Een Rhapis Palm kopen doet u eenvoudig en snel bij Fleurdirect.nl. Direct van de beste kwekers ✓ Ruim assortiment ✓ Shop nu!
Rhapis Rhapis
110cm
24cm
59,95 44,95
55,- 41,24
Rhapis Rhapis
140cm
30cm
109,95
100,87
Rhapis Rhapis
160cm
34cm
184,95
169,68
Rhapis Rhapis
90cm
21cm
49,95
45,83

Rhapis Palm online kopen 

De Rhapis Palm is een kamerplant die valt onder de palmsoort en welke vooral te vinden is in het zuiden van China, in tropische en subtropische gebieden en ook in regenwouden is deze plant te vinden. De Rhapis Palm heeft mooie groene bladeren met een breed oppervlak, deze kunnen variëren tussen de 15 en 30 cm. Deze kamerplant heeft een mooie eigenschap, de Rhapis Palm is namelijk een luchtzuiverende plant en niet zomaar een, hij behoort tot één van de beste luchtzuiverende planten. De Rhapis Palm kan verschillende stoffen uit de lucht halen, zoals tolueen, ammonia en formaldehyde, dit zijn chemische stoffen die veel in het binnenklimaat voorkomen.

De oorsprong van de Rhapis Palm

De Rhapis palm heeft zijn oorsprong in Zuidoost-Azië en delen van China. De palm staat ook wel bekend als de Bamboepalm of stokpalm. Deze schaduwpalm behoort tot de plantenfamilie van Arecaceae, ook wel Palmea.

De verzorging van de Rhapis Palm

Qua onderhoud is deze palmsoort erg makkelijk en heeft maar weinig verzorging en aandacht nodig. Zorg ervoor dat u niet teveel water geeft, want anders kan de grond het water niet goed absorberen. De wortels mogen namelijk niet in het water staan, wat kan leiden tot wortelrot.

Standplaats van de Rhapis Palm

De Rahpis Palm is één van de planten die op een erg donkere plek kan staan. U kunt de plant daarom ver van het raam afzetten. Mede hierdoor is het ook een geschikte plant voor op kantoor.

De luchtzuiverende Rhapis Palm 

De Rhapis Palm heeft een mooie uitstraling, dit komt door de volle bos bladeren en de stevige kernstammen van deze kamerplant. Doordat de plant luchtzuiverend is kan deze uitstekend worden geplaatst in kantoorruimtes. Luchtzuiverende planten worden wel vaker voor dit soort ruimtes gebruikt, dit omdat de concentratie van de werknemers hierdoor wordt verbeterd en uit onderzoek blijkt dat de prestatie ook beter wordt als er zo’n plant aanwezig is. Naast de Rhapis Palm vindt u in het assortiment van Fleurdirect.nl ook nog andere groene kamerplanten, hieronder vallen ook weer verschillende luchtzuiverende planten. 

Rhapis Palm eenvoudig online bestellen

In het assortiment van Fleurdirect.nl vindt u de mooiste kamerplanten voor de scherpste prijzen. De kamerplanten die u bij ons kunt kopen, komen direct van de beste kwekers en zijn van hoge kwaliteit. U kunt uw bestelling veilig betalen doordat wij gebruik maken van iDeal, ook kunt u afrekenen doormiddel van PayPal, Visa, Mastercard en AfterPay. Plaatst u een bestelling boven de €45,- dan is de verzending gratis, heeft u verder nog vragen over onze planten en producten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kamerplanten die perfect bij u en uw interieur passen. 

Lees meer