Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Artstone plantenbak kopen bij Fleurdirect

Artstone kent een zeer uitgebreid assortiment van bloempotten in vele kleuren, vormen en toepassingen. Het is een goede fabrikant van bloempotten en plantenbakken. Ze maken mooie ronde vormen en ook zeer strakke vierkante bakken. Er zijn verschillende series waar u uit kunt kiezen. Er zijn speciale balkonbakken en hangers. Het is mooi om de verschillende plantenbakken te zien. Het is ook mogelijk om met de Aquaplanter serie een minivijver op uw terras te maken. Het is geweldig om te zien hoe de bakken gemaakt zijn. Ze hebben ook een drainagesysteem in de bodem om overtollig water op te vangen. Het is ideaal om de planten een waterreservoir voor een paar dagen te geven. Het wordt zo nog gemakkelijk om goed voor de planten te zorgen. Artstone inspireert graag. Het is bedrijf welke graag helpt om de meest mooie combinaties te maken van planten en plantenbakken.  Ze hebben op hun website een eigen blog om tal van tips en informatie te delen met hun klanten en de gebruikers van de Artstone plantenbakken. Het is een bedrijf waar veel mogelijk is.

De juiste combinaties kopen bij Fleurdirect

Wanneer u een plantenbak of bloempot koopt is het natuurlijk belangrijk om voor de juiste combinatie te kiezen. Het is belangrijk om een plantenbak en bloempot te kiezen waar u van kunt genieten in combinatie met de plant. Bij Fleurdirect is het mogelijk om samen met een ervaren medewerker te genieten van de mogelijkheden van alle planten uit de online shop en de Artstone plantenbakken. De medewerker kan met alle ervaring een goede combinatie maken. Natuurlijk op basis van uw wensen en met uw input. Het is zo mogelijk om een zeer mooie mix te maken. Door de service om de planten van Fleurdirect in een pot op te laten maken is het mogelijk om ook een zeer mooi cadeau te krijgen. Het is mogelijk om de planten uit te kiezen of om de medewerker naar wens binnen een bepaald budget te laten kiezen voor een mooie pot en plant combinatie. Hierna wordt het mooi en goed ingepakt en vervolgens naar de eindbestemming verzonden.

Topkwaliteit Artstone bloempotten

Net als Fleurdirect staat Artstone voor kwaliteit. Het is de reden waarom het merk van bloempotten is opgenomen in ons assortiment. Het is mooi en goed om de mogelijkheden te ontdekken en om hier een winnende combinatie mee te maken. Ook u zult lang genieten van de Artstone bloempotten en de hoge kwaliteit planten van Fleurdirect. Alle planten van Fleurdirect worden rechtstreeks vanaf de teler verzonden. Hierdoor staan ze niet nog eerst een paar dagen of weken te verpieteren in de bloemenwinkel. Ze krijgen de beste zorg tot het moment van verzending en kunnen daarna (in een Artstone bloempot) nog lang stralen in uw woonkamer of op uw kantoor. Of bij iemand anders, als het een cadeau is!

Lees meer