Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Goudpalm (Areca) kopen

Goudpalm Areca Large
155cm
32cm
59,95
55,-
Goudpalm Areca In Bloempot Balloon
150cm
30cm
109,95
90,87
Plantenpakket planten in Elho Urban
150cm
30cm
114,95 99,95
105,46 91,70
Goudpalm Areca small
100cm
21cm
24,95
22,89
Goudpalm Areca medium
130cm
24cm
39,95
36,65
Goudpalm Areca in Rattan Pot
160cm
35cm
109,95
90,87
Goudpalm Areca XXXL
220cm
40cm
169,95
155,92
Goudpalm Areca XL
175cm
32cm
89,95
82,52
Elho Plantenpakket palm en vetplanten in Urban pot
110cm
35cm
84,95 69,95
77,94 64,17
Goudpalm in breeze pot
185cm
41cm
159,95
132,19
Elho Areca in Elho Urban Small
110cm
25cm
29,95
27,48
Goudpalm XXL
200cm
34cm
109,95
100,87
Plantenpakket planten in karlijn
140cm
35cm
159,95 144,95
132,19 119,79
Luxe Lite plantenpakket
140cm
39cm
399,95 369,95
330,54 305,74
Pagina 1 van 2

Goudpalm Areca kopen

De Goudpalm wordt ook wel de Areca of Goudvruchtpalm genoemd. Oorspronkelijk komt de plant uit Madagaskar. Het is een mooie hoge plant waar je volop van kunt genieten. De Goudpalm houdt ervan om in een laagje water te staan met zijn wortels. Laat de grond nooit uitdrogen en geef de plant geregeld water. In de winter is één keer per week voldoende en in de zomer is twee keer per week noodzakelijk. Ontdek in het begin hoe vochtig de grond is om de juiste regelmaat te krijgen van water geven. De locatie van de plant heeft een grote invloed op hoe vaak u deze kamerplant water moet geven.

Oorsprong van de Goudpalm Areca

De Areca palm vindt u van nature vaak in een tropisch klimaat. Zoals de naam al zegt valt deze plantensoort onder de palmen. De Areca palm heeft meerdere namen, maar wordt officieel de Dypsis lutescens genoemd. Andere benamingen voor deze plant zijn: de Arecapalm, Goudpalm en Chrysalidocarpus Lutecen. Deze plant komt oorspronkelijk uit de tropen (Madagaskar). Hier is het vaak wat vochtig en warm, wat prima weersomstandigheden zijn voor deze plant. De Areca palm groeit voornamelijk erg laag, maar sommige soorten kunnen ook uitgroeien tot een grote boom. De bladeren van deze groene kamerplant zijn erg sierlijk, dit komt doordat ze dus en lang zijn. De kleur van de Areca palm kan van elkaar verschillen, de ene heeft een wat lichtere kleur groen en de ander is wat donkerder van kleur, zo kunt u de planten ook goed combineren met andere kamerplanten.
 

Verzorging van de Goudpalm Areca

Deze mooie en sierlijke kamerplant groeit snel en heeft daarom ook iets meer verzorging nodig, de plant is gewend om in een vochtige omgeving te staan, regelmatig besproeien is dus van belang. De Areca palm komt uit een warm klimaat, maar direct zonlicht kan deze kamerplant niet te lang verdragen, zorg er daarom voor dat de plant een aantal meter vanaf het raam wordt geplaatst. Deze twee handelingen zorgen ervoor dat de bladeren langer groen blijven en dat de plant mooi door kan groeien. Wat extra verzorging kan geen kwaad, gebruik hier voor speciale voeding die regelmatig moet worden toegediend zodat de palm langer meegaat. Natuurlijk kan het voorkomen dat de puntjes van de bladeren gaan verkleuren, dit komt vaak door te veel zonlicht, als dit gebeurt kunt u de verkleurde puntjes er gewoon afknippen. Wil je meer informatie over de verzorging van deze plant, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Het is mogelijk om de goudpalm met pot en al te kopen bij ons. Het is dan belangrijk om hem direct na ontvangst in te planten. Zorg voor een ruime pot en doe hier potgrond in of speciale palm grond. Voorkom beschadigingen aan de wortels. Bij een hoge pot is een inzethoes aan te raden om het rotten onderin tegen te gaan. Het is goed om de Areca een grote pot te geven met een ruime waterbuffer. Het voorkomt verdroging. Wil je later de plant nog een keer verpoten? Doe dit dan in de lente. De plant kan dan het beste herstellen. Geef de Goudpalm in de zomer een keer per twee weken wat vloeibare voeding om hem sterk en krachtig te houden. 

Assortiment met Goudpalm Areca

Bij Fleurdirect treft u een ruim assortiment aan van Goudpalmen. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe varianten om te zorgen voor een goede keuze voor onze klanten. De kwaliteit van de planten staat hier echter bij voorop. Het is voor ons geen streven om het grootste aanbod van Goudpalmen te hebben. Wij willen alleen de varianten aanbieden met een uitstekende kwaliteit en welke optimaal passen in Nederland.

Veel mensen moeten nog wennen aan het feit dat wij een online plantenshop zijn. Het is echter een bewuste keuze geweest. Naast de besparingen die een online winkel biedt, heeft het vooral voor onze planten een groot voordeel. Ze reizen nu namelijk rechtstreeks van de kassen naar de eindbestemming. Er is geen stressvolle periode in een bloemenzaak tot ze gekocht worden. Ze krijgen de beste verzorging in onze kassen en gaan dan naar jou toe! Ze worden voor de reis van de kas naar de woning goed verpakt om daarna te gaan stralen. Voor de planten is dit natuurlijk veel beter. Wij hebben een groot service team die je graag helpt bij het kiezen van de juiste plant tot het inpakken en bezorgen. Het is zelfs mogelijk om de Goudpalm op te laten maken in een bijpassende pot. Op die manier hoef je alleen de verpakking te verwijderen en kan je hem meteen op de juiste plek neer te zetten!

Bestel de Goudpalm Areca online 

In het assortiment van Fleurdirect vindt u de mooiste planten. Al onze kamer- en kantoorplanten worden direct geleverd vanuit de beste kwekers. Het bestellen van deze planten is erg eenvoudig en kan zo vanuit huis worden gedaan. Heeft u het minimale orderbedrag van €45,- bereikt? Dan wordt uw bestelling gratis aan huis geleverd. De bezorgdag en het tijdstip waarop uw Goudpalm Areca worden geleverd kunt u zelf kiezen, zodat u altijd thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Bekijk ons assortiment en met behulp van de verschillende categorieën en filters vindt u snel en gemakkelijk de beste kamerplanten, kantoorplanten, orchideeën, verzorgingsproducten en andere accessoires voor de scherpste prijzen. 

Lees meer