Prijs
Min: €0
Max: €500
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Orchidee bestellen

✓ 3 maanden bloeigarantie ✓ Verrassend assortiment
Pagina 1 van 4

Orchidee kopen | Fleurdirect.nl


Eenvoudig een orchidee bestellen? De orchidee staat synoniem voor phalaenopsis en vlinderorchidee. De laatste naam heeft ze te danken aan haar bloem. Deze is een 'look a like' van een vlinder en kent net als de vlinder ook prachtige details. De orchidee is Nederlands populairste bloeiende binnenplant en dat is niet voor niets. De orchidee heeft gemakkelijke verzorgingseisen en laat uw kamer of kantoor minimaal drie maanden genieten van haar bloemenpracht. 

Fleurdirect heeft een groot assortiment orchideeën. U bestelt hier alle verschillende kleuren tot volledig opgemaakte orchideeën. Met de orchideeën kunt u uzelf of iemand anders een lekker verassen. Kies er eenvoudig voor om een persoonlijk kaartje toe te voegen en wij pakken de orchidee keurig voor u in. Orchidee cadeau doen en versturen? Fleurdirect heeft een groot aanbod orchideeën verkrijgbaar in de webshop, enorm leuk om te krijgen en om cadeau te geven!  Succes met het bestellen van uw orchidee!
 

Groot aanbod orchideeën

Orchideeën zijn de meest bekende sierbloemen die Nederland heeft. Als ze op de juiste manier verzorgd worden kunt u meerdere jaren genieten van de prachtige bloemen. Er bestaan meer dan 30.000 verschillende soorten orchideeën, daarmee is het een van de grootste plantenfamilie die er bestaat. Let er wel op dat deze bloemen een andere verzorging behoeven dan de meeste bloemen en planten die we kennen. Als u deze unieke bloemen en andere planten voor kantoor- en huiskamer wilt bestellen bent u bij Fleurdirect aan het juiste adres. De mooiste orchideeën staan voor u klaar bij de beste kwekers van Nederland en ze zullen rechtstreeks vanuit de kweker naar u bezorgd worden. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het kweken van deze bloemen en dat uit zich in de kwaliteit van de orchidee. Bestel uw orchidee met pot en deze is binnen no-time bij u afgeleverd. Fleurdirect heeft een ruim assortiment orchideeën en voor iedereen is er wel een passende bloem met pot beschikbaar. Bekijk het complete aanbod!

Lees meer