Prijs
Min: €0
Max: €500
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging

Phalaenopsis

Phalaenopsis online kopen bij Fleurdirect.nl

De planten van Fleurdirect zijn perfect voor uw interieur en de Phalaenopsis planten zijn geen uitzondering. De Phalaenopsis is een populaire kamerplant die uw kamer een betere sfeer kan geven. De naam Phalaenopsis komt van het Griekse “phalaina” wat mot betekend en “opsis” betekent gelijkend. De benaming komt van de bloeiwijze van sommige soorten die dan op een vliegende mot of vlinder lijken. De Phalaenopsis bij Fleurdirect.nl is dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren zoals oranje, roze, rood, wit en meer! Een alternatieve benaming voor Phalaenopsis is vlinderorchidee. De vlinderorchidee wordt door velen gezien als dé orchidee. Om de vlinderorchidee of Phalaenopsis zo goed mogelijk te onderhouden moet u de plant eenmaal per 2 maand met orchideeën voeding. Uiteraard is dit verkrijgbaar bij Fleurdirect.nl. Ook eens in 7 tot 9 dagen water toedienen voor een goede verzorging zal deze vlinderorchidee goed doen.

 

De mooiste Phalaenopsis vindt u in onze webshop

De Phalaenopsis is dus een prachtige plant verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemakkelijk te behouden. De plant past perfect bij vele soorten interieurs en is dus een echte aanrader. Door de makkelijke verzorging van deze kleurrijke plant is deze erg populair. Zo fleurt deze uw interieur eenvoudig op door de sierlijke uitstraling en mooie kleuren waarover de vlinderorchidee beschikt. Water en extra voeding zijn voor de orchidee goed om te groeien. Daarnaast zijn er ook nog wat extra dingen die u kunnen helpen bij een goede verzorging van de Phalaenopsis. Zo houdt de vlinderorchidee van een lichte plek, zet deze dan ook op een plaats waar veel licht is maar geen direct zonlicht. U kunt dus verschillende soorten vlinder orchideeën online kopen in onze webshop. Natuurlijk moet de plant ook in een mooie bloempot komen te staan om zo de plant nog mooier te maken. Bij Fleurdirect.nl vindt u dan ook mooie en kwalitatieve bloempotten voor scherpe prijzen. Ze zijn mooi afgewerkt en hebben een prachtig uiterlijk. De bloempotten zijn in verschillende soorten en variaties te verkrijgen.

 

Orchideeën en andere planten eenvoudig bestellen bij Fleurdirect.nl

Bij Fleurdirect.nl is het heel gemakkelijk om uw gewenste planten of bloempotten te bestellen. Wij bieden de beste en scherpste prijzen aan om voor ieder product op onze webshop, waaronder de Phalaenopsis of een mooie bloempot. Onze planten zijn direct afkomstig van de kweker en worden op een professionele wijze verpakt. Wij willen graag dat het bestellen zo gemakkelijk en soepel mogelijk voor u verloopt. Bij ons kunt u gerust en veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard of Maestro. Uiteraard kunt u ook betalen via een bankoverschrijving. Bij Fleurdirect.nl is er een standaard levertijd van 1-2 werkdagen. Als de planten niet naar wens aankomen, kunt u ons een mailtje sturen naar info@fleurdirect.nl; voor meer informatie, bekijk onze garantie en retourneren pagina. Zijn er nog vragen, dan kunt u ons gerust mailen of u kunt ons bellen op 010 – 76 00 27 00.

Lees meer