Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Vanda

Unieke Vanda Orchidee kopen? ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Vanda Vanda
60cm
15cm
44,95
41,24
Vanda Vanda
70cm
20cm
69,95
64,17
Vanda Vanda
70cm
20cm
69,95
64,17
Vanda Vanda
70cm
20cm
69,95
64,17

De Vanda orchidee

De Vanda orchidee is afkomstig uit het zuiden van de Himalaya. Deze orchidee groeit niet aan grond, maar gebruikt haar luchtwortels om zich te klemmen om bomen. Dankzij de sponsachtige werking van deze wortels kunnen ze gemakkelijk voeding en water in zich opnemen. Bij de Vanda's zoals wij die kennen, zijn de luchtwortels ook zichtbaar en hebben ze dezelfde werking als in de natuur. De luchtwortels in combinatie met de unieke bloemen van de Vanda maken dit product tot een chique verschijning! Geplaatst in een mooie glazen vaas is deze orchidee de ideale opvulling voor in uw huiskamer.

Deze mooie bloemen hebben de juiste hoeveelheid licht nodig om goed te kunnen bloeien. Doordat de meest Vanda’s uit een tropische Aziatische omgeving komen, hebben ze zich aangepast aan de warme condities in die gebieden. Om goed te kunnen bloeien en groeien heeft deze orchidee behoefte aan een nachttemperatuur van om en nabij de 21 graden Celsius. Overdag kunnen ze temperaturen van 35 graden Celsius verdragen.
 

Fleurdirect de Vanda webshop

Bij Fleurdirect hebben we een ruim assortiment Vanda orchideeën verkrijgbaar in onze webshop. Bestel de mooiste orchideeën in diverse kleuren en maten. Deze prachtige bloemen zijn uitermate geschikt als kamerplanten en ze brengen veel sfeer in uw huiskamer. Om zo lang mogelijk van deze unieke orchideeën te kunnen genieten raden wij aan om de wortels 1 á 2 keer per week in het water te zetten. In de maanden oktober tot februari is 1 keer per week voldoende. Een goede tip is om 2 keer per week ijsblokjes op de wortels van Vanda te leggen, dat bespaart u watergeven! Ook raden we aan om de plant eenmaal per maand orchidee voeding te geven.
 

Het groene warenhuis

Op zoek naar mooie kamerplanten om uw interieur mee op te fleuren? In de webshop van Fleurdirect kunt u de keuze maken uit de mooiste kamerplanten, kantoorplanten en orchideeën. Wij hebben diverse plantensoorten persoonlijk voor u geselecteerd, de planten die u bij Fleurdirect heeft gekocht worden rechtstreeks vanaf de kweker bij u afgeleverd. Voordat u een kamerplant koopt raden wij aan om eerst de verzorgingstips goed door te lezen op de betreffende pagina. Met de juiste verzorging kunt u gedurende een lange periode genieten van uw kamerplanten! 

Lees meer