Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bezorging | Eigen bezorgdienst

Verzending

Bij de verzending kunt zelf kiezen voor uw moment van levering. Dat kan ook in de avond. Zodra uw bestelling verzonden wordt, ontvang u een track & trace link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Wij leveren uw planten met PostNL, DPD en DHL, afhankelijk van de grootte en het aflevermoment van uw bestelling. Voor grote of hoge bestellingen op een pallet nemen wij contact met u op!

Eigen bezorgdienst

Wij kunnen uw bestelling bezorgen met onze eigen bezorgdienst. Hier kunt u gebruik van maken als in de regio woont werkt waar wij bezorgen. Bij het bezorgen van de planten verlenen wij de nodige service. U wordt van te voren geïnformeerd in welk tijdvlak uw bestelling bezorgd zal worden. Bent u benieuwd of wij bij u kunnen bezorgen? Dit kunt u zien als u uw postcode invult bij het afrekenproces.

 


 
 
 
Vers van de kweker
Nadat uw bestelling geplaatst is, halen wij de eerst volgende werkdag uw plant vers op bij de kweker! Na een kwaliteitscontrole, maken wij uw bestelling nog dezelfde dag gereed voor de verzending. Zo kan de plant zo snel mogelijk bij u afgeleverd worden.
 
 
 
Opmaken en sealen
De plant wordt opgemaakt in de door u bestelde pot en netjes geseald voor verzending. Wij pakken planten met potten extra goed in, door de pot te sealen. Hierdoor blijf de potgrond en de plant goed op zijn plaats tijdens de verzending.
 
 
Plant in pakket
De plant wordt netjes met hoes ingepakt in het pakket. Wij hebben verpakkingen op maat, waardoor de plant niet gaat schuiven en goed in de doos past. Op de doos staat duidelijk vermeld welke zijde naar boven moet en dat de inhoud van de verpakking een plant betreft. Hierdoor kunnen de planten door de bezorgers netjes worden afgeleverd.
 
 
 
Klaar voor verzending
De doos wordt dicht gemaakt en het label wordt op de doos geplakt. Dagelijks brengen wij de pakketten naar de bezorgdiensten.
 
 
 
Bezorging
De pakketten worden door onze eigen chauffeur naar de bezorgdiensten gebracht. Daarna zal de vervoerder het pakket voor u gaan sorteren en afleveren op de gekozen dag. Zodra het pakket gescand is in hun sorteerdepot krijgt u een duidelijk tijdstip te zien in uw track & trace voor de bezorging.Mocht u niet thuis zijn, wordt er een tweede afleverpoging geprobeerd. Als u dan niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren of het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. 
 
 
 
 
 
Uw bestelling is bezorgd 
Veel plezier van uw bestelling!