Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bijzondere kamerplanten bestellen

Anthurium Anthurium
25cm
12cm
19,95
18,30
Calathea Calathea
40cm
14cm
34,95
32,06
Calathea Calathea
30cm
12cm
9,95
9,13
Ctenanthe Ctenanthe
40cm
14cm
15,95
14,63
Maranta Maranta
35cm
12cm
13,95
12,80
Xanthosoma Xanthosoma
30cm
14cm
34,95
32,06
Philodendron Philodendron
90cm
21cm
64,95
59,59

Bijzondere kamerplanten

Bijzondere kamerplanten kopen? Bij Fleurdirect.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod met bijzondere kamerplanten die uw ruimte sieren. De kamerplanten die wij hebben geselecteerd op deze pagina zijn echte eyecatchers en maken uw woning erg sfeervol. Bekijk ons aanbod met bijzondere kamerplanten en shop uw favoriet.

Opvallend en origineel

Bijzondere kamerplanten hebben één ding met elkaar gemeen: het zijn planten die opvallen, omdat u niet in elk interieur ziet. Des te leuker is het natuurlijk om juist wél één van deze planten te hebben in uw woonruimte, nietwaar? Als u op zoek gaat naar een bijzondere kamerplant dan is het altijd een goed idee om van te voren na te denken wat u precies wenst. Waar wilt u de plant precies plaatsen? Dit heeft invloed op de keuze die u uiteindelijk maakt. Wilt u graag een grote of een kleine kamerplant? Plaatst u de plant in het licht of juist niet? En hoeveel tijd heeft of wilt u uitgeven aan het onderhouden van de plant? De keuze is aan u. Maak gebruik van de handige filteropties en vindt zo een bijzondere kamerplant die overeenkomt met uw wensen en eisen.

Kies een pot

Bij Fleurdirect.nl kunt u eenvoudig een bijzondere kamerplant vinden. Heeft u nog geen passende pot bij de plant? Geen probleem! Wij hebben ook diverse potten in ons aanbod. Wilt u echt een eyecatcher creëren? Kies dan voor een bijzondere pot. Wilt u enkel de focus leggen op de plant? Dan raden we u aan om voor een rustig pot te kiezen.

Bijzondere kamerplanten kopen

Het is tijd om uw favoriete bijzondere kamerplant uit te kiezen. Lees altijd goed de specificaties en kenmerken om zo een goed beeld te krijgen van hoe u de plant moet onderhouden en hoe groot de plant is. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact op met onze specialisten. Zij staan u graag te woord en geven u advies op maat. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn genieten van bijzondere kamerplanten in uw woonruimte.

Lees meer