Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Clusia kopen

Clusia Clusia
80cm
30cm
69,95
64,17
Clusia Clusia
125cm
35cm
119,95
110,05
Clusia Clusia
90cm
21cm
34,95
32,06
Clusia Clusia
100cm
27cm
39,95
36,65
Clusia Clusia
80cm
31cm
74,95
68,76
Clusia Clusia
130cm
40cm
499,95
458,67
Clusia Clusia
70cm
24cm
29,95
27,48
Clusia Clusia
130cm
40cm
499,95
413,18
Clusia Clusia
130cm
27cm
119,95
110,05

Clusia plant online kopen

De Clusia is een sterke kamerplant die wel tegen een stootje kan, de bladeren van deze plant zijn vrij groot en erg stevig. Er zijn verschillende soorten Clusia’s op de markt, zo heeft u de Clusia Princess, Clusia Nana, Clusia White Star en de Clusia Gold Rush. De Clusia wordt niet altijd zo genoemd, vooral in Nederland wordt er weleens een andere naam voor gebruikt, hier hoort u varkensplant of varkensboom af en toe voorbijkomen.

Oorsprong van de Clusia

Deze plant is gewend op in een tropisch en subtropisch gebied te staan, de Clusia is vooral te vinden in de Caraïben. De takken van deze plant zijn groen en ze vertakken regelmatig, het rijpen van de plant gebeurt pas na een aantal maanden. Ook kan de Clusia grote vruchten laten groeien, dit gebeurt echter alleen in de natuur en niet als u deze plant in de woonkamer hebt staan, dit geldt hetzelfde voor de wit met roze bloemen die ook alleen in de natuur uit kunnen bloeien. 

Verzorging van de Clusia

Ook al is de Clusia een sterke kamerplant, toch heeft ook deze plant zeker verzorging nodig en zijn er een aantal punten waar u op moet letten bij het onderhouden van de Clusia. Deze kamerplant houdt van een vochtige grond en heeft daarom redelijk wat water nodig, voorkom alleen wel dat de aarde niet te nat wordt, hierdoor kan de plant dood gaan.

Standplaats van de Clusia

De standplaats van de Clusia is ook een belangrijk punt waar u op moet letten, op een lichte plek kan deze kamerplant het beste staan, alleen vermeid het direct zonlicht. Het mooie van deze kamerplant is dat de bladeren niet snel verkleuren, mocht dit wel het geval zijn en krijgen de bladeren gele of bruine vlekken dan is dit het teken dat ze te veel water krijgen. Extra voeding heeft de Clusia eigenlijk niet nodig, natuurlijk mag dit wel en er wordt aangeraden om dit dan in de lente en de zomer toe te dienen, in deze periode groeit de plant het meest. Deze voeding vindt u ook in ons assortiment, we hebben speciale voeding voor onze groene kamerplanten.

Groot aanbod aan kamer- en kantoorplanten

Naast de Clusia vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere kamerplanten, ook hebben wij luchtzuiverende planten die perfect kunnen worden geplaatst in een kantoorruimte. Wij hebben ook de mooiste orchideeën in verschillende kleuren, zoals roze, rood, oranje en wit. Alle planten moeten natuurlijk in een mooie pot worden geplaatst, bij ons vindt u allerlei soorten plantenbakken en bloempotten. Onze bloempotten zijn te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en materialen, zo hebben we kunststof bloempotten, keramiek, metaal en bloempotten die de plant zelf water kunnen geven. Bekijk snel ons assortiment en maak eenvoudig een keuze doormiddel van ons filtersysteem, heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Lees meer