Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

De palmachtige hydroplant: Yucca | Fleurdirect.nl

De Yucca is een plantengeslacht dat uit de familie van de Asparagaceae stamt, de plant kan voorkomen als bomen en bosjes. De plant is te herkennen aan zijn groene, stevige bladeren die de vorm van een zwaard aannemen. De plant komt oorspronkelijk voor in de hete en droge gedeeltes van Amerika en de Caraïben waar men deze plant kan aantreffen in zowel de vorm van een bosje tot reusachtige bomen. Deze plant varieert dan ook in hoogtes van 60 centimeter tot een respectabele 6 á 7 meter. Deze plant kan ook prima als kamerplant worden gehouden, ook wordt de Yucca als hydroplant gekweekt. De Yucca als hydroplant vindt u dan ook in de webshop van Fleurdirect.nl, deze kunt u eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijs.

 

De Yucca als hydrocultuur plant online kopen

Zoals eerder al werd beschreven komt de Yucca oorspronkelijk uit de hete en droge gedeeltes in het overzeese werelddeel Amerika. In Nederland kunnen deze prachtige planten perfect in uw woonkamer staan. Als u de Yucca als hydroplant koopt, dan kan deze ook prima op het kantoor staan en in wachtruimtes. De plant heeft namelijk maar een minimale verzorging nodig doordat het een hydroplant is. De Yucca die u in het assortiment van Fleurdirect.nl aantreft zijn speciaal gekweekt bij professionele kwekerijen die ervoor hebben gezorgd dat de plant een eenvoudige kamerplant is geworden in plaats van een reusachtige boom. Zo variëren de hoogtes van 60 centimeter hoog tot en met 170 centimeter hoog. Naast de Yucca zult u ook nog een ontzettend breed aanbod aan andere hydroplanten vinden in het assortiment van Fleurdirect.nl. Al deze hydroplanten worden samen met bijbehorende hydrokorrels geleverd, deze dienen als bodem waarin de plant gevestigd wordt en zorgen ervoor dat de plant goed in leven blijft en er mooi uit blijft zien.  

 

Ruim aanbod aan kamer- en kantoorplanten

In de gebruiksvriendelijke webshop van Fleurdirect.nl zult u allerlei verschillende kamerplanten vinden. Deze planten variëren in diverse aspecten waardoor de kans dat er één bij zit die aan uw eisen en wensen voldoet zeer groot is. De planten die wij leveren komen van professionele kwekerijen af en bevinden zich dus in de beste conditie, daarnaast worden ze ook nog eens ontzettend goed onderhouden. Naast planten bieden wij ook een ruim aanbod aan bloempotten aan die u in combinatie met uw kamerplant kunt bestellen. Wanneer u een plant besteld in onze webshop dan kunt u uit verschillende betalingsmogelijkheden kiezen om uw bestelling veilig af te rekenen. Op het moment dat u een bestelling hebt geplaatst dan zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig en veilig mogelijk bij u aan komt zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe kamerplant. De planten van Fleurdirect.nl fleuren uw kamer, kantoor of werkplek gegarandeerd op.

Lees meer