Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Grote planten

Hydroplant Ficus Hydroplant Ficus
450cm
60cm
1.379,95
1.266,01
Hydroplant Ficus Hydroplant Ficus
140cm
32cm
204,95
188,03
Hydroplant Yucca Hydroplant Yucca
105cm
22cm
139,95
128,39
Pagina 1 van 2

Grote hydrocultuurplanten koopt u bij Fleurdirect.nl

Een grote kamerplant zorgt er binnen no-time voor dat een lege hoek in het interieur of op het kantoor wordt opgevuld. Bij Fleurdirect.nl bent u aan het juiste adres voor deze grote planten. Dit zijn niet zomaar grote planten, deze planten zijn op een speciale manier gekweekt. De grote planten die hierboven te vinden zijn staan beter bekend als hydrocultuurplanten. Deze grote hydrocultuur planten zijn op een speciale manier gekweekt. De plant is hierbij geteeld op water en dat brengt veel voordelen met zich mee. Door de bijbehorende hydrokorrels kunnen de wortels voldoende zuurstof en voedingsstoffen uit het water en uit de lucht halen. Hierdoor groeien deze grote hydrocultuur planten erg goed en worden ze nog groter. De grote hydrocultuurplanten van Fleurdirect.nl zijn een prima plant voor in het interieur. Daarnaast is het ook de perfecte kantoorplant. Dit door de makkelijke verzorging en daarnaast de snelle opvulling van kale ruimtes.

Ruim aanbod topkwaliteit hydrocultuurplanten in grote formaten

Bij Fleurdirect.nl vindt u een uitgebreid aanbod hydrocultuurplanten in grote formaten. Deze grote hydrocultuurplanten zijn in verschillende soorten en maten te bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen. De grote hydrocultuurplanten zijn zowel geschikt in het interieur als op het kantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige Dracaena hydroplant of een grote Yucca hydrocultuurplant. Zo zijn er nog veel meer soorten grote hydrocultuurplanten te vinden in onze webshop. Door op een plant te klikken kunt u de eigenschappen zien. Zo staat er bij iedere plant hoe hoog deze is, wat het onderhoud en de verzorging van de desbetreffende plant ongeveer inhoudt en welke standplaats het meest geschikt is. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste grote hydrocultuur plant uitzoeken. De grote hydrocultuur planten uit onze webshop variëren in hoogte van 100cm tot een maximale hoogte van 240cm. U kunt links op de pagina gebruik maken van het filtersysteem om zo de juiste hoogte er tussen uit te filteren. Dit geldt ook voor de prijs, kleur en standplaats van de grote hydrocultuurplant. Dit allemaal om het u zo makkelijk mogelijk te maken zodat u eenvoudig de juiste plant kunt vinden.

Van hydrocultuur planten tot kunstplanten, u vindt het bij Fleurdirect.nl

Bent u op zoek naar een mooie en vooral ook grote hydrocultuurplant? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. Dit geldt ook voor andere hydrocultuurplanten, zoals palmen en bloeiende hydrocultuur planten. Al onze hydrocultuur planten zijn van een uitstekende kwaliteit, dit komt doordat ze direct van de beste kwekers komen. De planten worden geleverd bij u thuis of op het kantoor in een goede verpakking waardoor ze in topconditie bij u aankomen.

Naast het ruime aanbod hydrocultuur planten vindt u bij ons ook vele andere planten. Van kamerplanten tot kantoorplanten en buitenplanten. Daarnaast hebben we ook diverse kunstplanten voor mensen die niet beschikken over groene vingers. Met deze kunstplanten kunt u uw interieur toch mooi groen en ‘levendig’ krijgen zonder dat u hier verder nog achteraan moet. Heeft u vragen over een plantensoort uit onze webshop of over uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de perfecte planten!

Lees meer