Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Geen producten gevonden...

Polyscias Aralia hydroplanten van topkwaliteit | Fleurdirect.nl

De Polyscias Aralia is een geslacht van de Araliaceae familie, deze familie bestaat uit 68 verschillende soorten bladverliezende of groenblijvende bomen en struiken. Het geslacht komt oorspronkelijk voor in Azië en Amerika, waarbij de meeste soorten in de bossen op de bergen te vinden zijn. De Aralia planten variëren in grootte, waarbij sommige soorten slechts 50 centimeter hoog worden, terwijl sommige Polyscias Aralia bomen tot wel 20 meter hoog groeien. Aralia planten hebben grote veer-achtige bladeren die geclusterd zijn aan de uiteinden van de stengels of takken, bij sommige soorten zijn de bladeren bedekt met kleine haartjes. De bloemen die aan de plant groeien zijn witachtig of groen en de donkerpaarse bes-achtige vruchten zijn populair bij vogels. Sommige soorten, met name de Aralia cordata, zijn eetbaar en worden gekweekt voor menselijke consumptie.

 

De mooiste hydroplanten online kopen

In het assortiment van Fleurdirect.nl zult u vooral de kleinere varianten van de Polyscias vinden, deze zijn ongeveer 120 centimeter tot 160 centimeter hoog. Ze worden dus vooral op de grond gestationeerd, zorg er dus voor dat u hiervoor over de juiste bloempot beschikt of bestel deze direct erbij. Daarnaast hebben wij een gevarieerd aanbod aan hydroplanten van topkwaliteit in ons assortiment, deze planten staan bekend om hun minimale verzorging. Ze hebben echter maar eens in de vier weken water nodig, hierdoor zijn ze erg geschikt als kamer- of kantoorplant. Deze hydroplanten op Fleurdirect.nl worden standaard met een watermeter en hydrokorrels geleverd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de plant de optimale grond en voeding krijgt die deze nodig heeft zodat u er extra lang van kunt genieten.

 

Een breed assortiment aan kantoor- en kamerplanten

Bent u op zoek naar een plant die helemaal geen onderhoud nodig heeft? Bekijk dan eens ons ruime aanbod aan kunstplanten, deze planten zijn nauwelijks te onderscheiden van de echte varianten en zijn dus erg geschikt voor alle kantoren en huiskamers. Ook voor een wat uniekere plant zoals een bonsaiboompje of een orchidee kunt u bij ons terecht. In ons online assortiment zult u allerlei verschillende soorten planten vinden die bij uw werk- of woonomgeving passen. Door middel van onze webshop die erg gebruiksvriendelijk is kunt u de gewenste planten eenvoudig aan uw winkelwagen toevoegen en vervolgens bestellen. De betaling van de bestelling kunt u veilig doen door middel van iDeal, Credit Card of AfterPay. Op het moment dat de bestelling betaald is dan worden de planten zo snel mogelijk naar u toe gestuurd zodat u hier snel van kunt genieten.

 

Lees meer