Prijs
Min: €0
Max: €350
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Bonsai boom kopen

Shop eenvoudig de mooiste Bonsai's. Kies uit kleine Bonsai, een grote boom of juist een Bonsai in pot! Direct van de beste kweker. Binnen 48 uur in huis.

De online bonsai shop | Fleurdirect.nl

Bonsai bomen zijn in de loop der jaren steeds bekender geworden en voor veel Nederlanders is het een hobby om Bonsai bomen bij te houden en in leuke vormen te snoeien. Bonsai is een Japans woord en betekent ‘geplant in container’. Bonsai staat eigenlijk voor een verzameling technieken waarbij een boom wordt gekweekt, verzorgd en geknipt. De Bonsai boompjes kennen hun oorsprong in China, eeuwen geleden begonnen de Chinezen met het kweken van kleine boompjes in potten. Het verzorgen van deze boompjes was een ware kunstvorm en deze trend is enkele eeuwen geleden ook overgewaaid naar Nederland waar veel hobbyisten dagelijks bezig zijn om deze boompjes te verzorgen. Bonsai bomen zijn hetzelfde als andere alle planten, alleen moeten ze anders verzorgd worden dan andere planten doordat ze in kleine potten geplant staan. Fleurdirect is de online bonsai shop met het beste aanbod!
 

Bonsai boom in pot kopen

Een Bonsai boomje kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect. De Bonsai boom kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect. De robuuste stam en schitterende kleine bladeren zijn schitterend voor elke kamer. De Bonsai bomen zijn afhankelijk van de grootte al meerdere jaren oud voordat ze uw kantoor of kamer komen opvrolijken.  De Bonsai boompjes hebben een mooie geglazuurde pot en de grote Bonsai een sierkweekpot. Hoeft u niet meer persé over te potten naar een andere pot: handig!

Bij Fleurdirect kunt u verschillende maten Bonsai online kopen. Grote Bonsai bomen tot wel 160 cm hoog en ook kleine Bonsai boompje van ongeveer 40cm hoog. Gebruik de verzorgingstips van Fleurdirect op de productpagina om uw Bonsai in topconditie te houden. Verzorg de Bonsai boompjes en snoei ze in leuke vormen net zoals vroeger toen Bonsai de oude kunst van het kweken was. Een leuke hobby voor de echte plantenliefhebbers! Een binnen bonsai kopen doet u in de beste online bonsai winkel.
 

De leukste kamerplanten

Naast Bonsai bomen hebben we ook veel verschillende andere soorten kamerplanten in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een Anthurium, Cactus of Vetplant om uw huiskamer of kantoor op te vrolijken. Daarnaast hebben we ook handige en leuke potten voor al uw planten beschikbaar in onze webshop. Zelfwatergevende potten, metalen bloempotten en potten van keramiek zijn ideaal voor uw planten en zullen een mooi staan bij uw planten. De kamerplanten van ons zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Als u wat minder ruimte heeft in uw interieur dan kunt u gaan voor een kleine, subtiele kamerplant. Bekijk de planten online op Fleurdirect.nl, de bonsai winkel!

Lees meer