Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Budget

Geen producten gevonden...

Groene cadeautips met een kleiner budget van Fleurdirect

Natuurlijk wilt u ook graag een cadeau geven aan iemand wanneer u niet zoveel te besteden hebt. Met een mooie plant kunt u dan een goede indruk maken, ondanks een kleiner budget. Bij Fleurdirect is er ook voor mensen met een kleiner budget volop keuze. We helpen iedereen en maken uiteraard geen onderscheid in iemand die weinig of veel uitgeeft. We geven iedere klant een koninklijke service. Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd voor iemand anders te zijn. Het kan ook voor jezelf zijn! Jezelf een keer goed verwennen is een slim idee en een goed plan. Bij Fleurdirect kunt u uit de vele verschillende planten een mooie keuze maken. We weten zeker, dat er voor u ook een plant tussen zit. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een budget bloempot te kiezen bij uw plant. Op die manier krijgt u dan een geheel. Het is mooi om te zien en u kunt er volop van genieten. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken.

Met groen van Fleurdirect zit u altijd goed!

Het maakt eigenlijk niet uit voor welke gelegenheid u een cadeau zoekt. Of het nu een verjaardag is, jubileum, bruiloft, bezoekje aan de buren, housewarming of een ander feest: Met een mooie plant zit u altijd goed. Mensen waarderen planten vaak meer dan bloemen. Het is immers mogelijk om vele jaren te genieten van een goede plant. Het kan gaan om een mooie kleine bananenplant, een palm, orchidee of een andere plant. Kijk gerust in ons assortiment in de online plantenshop of er iets voor jouw budget bij zit!

Ook bij de budgetplant geldt, dat we alleen voor kwaliteit gaan. Het is belangrijk voor ons. Daarom worden alle planten welke iemand in de shop besteld ook rechtstreeks van de teler verzonden naar de klant. U krijgt dus een hele “verse” plant. Het is niet een kamerplant welke enkele weken in een hoekje heeft gestaan van een bloemist  of winkel. Het is een plant welke optimaal verzorgd is tot hij verzonden is naar zijn bestemming. Alle planten van Fleurdirect worden zorgvuldig verpakt verzonden. Het maakt niet uit of u voor een plant gekozen hebt zonder of met een bloempot. Bij Fleurdirect is het namelijk mogelijk om de planten ook op te laten maken in een bijpassende bloempot. Voor ieder budget is er een mooie plant te vinden met een mooie pot.

Service bij ieder budget

Het is mogelijk voor iedereen om een goede service te krijgen bij Fleurdirect. Iedereen kan een mooie plant kiezen uit ons ruime assortiment met de hulp van de Fleurdirect service medewerkers. Ze hebben veel ervaring en kennis van de planten. Wanneer u uw budget doorgeeft is het mogelijk om een plant te krijgen welke hierbij past.

Wacht niet langer en ontdek alle planten in de verschillende budgetklassen van Fleurdirect.

Lees meer