Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Soorten

Hydroplant Ficus Hydroplant Ficus
450cm
60cm
1.379,95
1.266,01
Hydroplant Ficus Hydroplant Ficus
110cm
25cm
124,95
114,63
Pagina 1 van 9

Diverse soorten hydrocultuur planten | Fleurdirect.nl

Er zijn veel verschillende soorten kamerplanten die in het interieur kunnen worden geplaatst. Zo zijn er ook hydrocultuur planten, deze planten zijn op een speciale manier gekweekt. De planten zijn in water gekweekt waardoor de wortels zich anders hebben ontwikkeld. De wortels passen zich dan aan en ze zorgen ervoor dat de plant voldoende zuurstof op kan nemen. Daarnaast kan de plant doordat deze met zijn wortels in het water staat de belangrijke voedingsstoffen nauwkeurig opnemen. Dit zorgt ervoor dat een hydrocultuur plant optimaal kan groeien. De hydrocultuur planten zijn daarnaast voorzien van speciale hydrokorrels, dit zorgt ervoor dat de wortels genoeg zuurstof op kunnen nemen uit de lucht. Bij Fleurdirect.nl vindt u veel soorten hydrocultuur planten die eenvoudig online te bestellen zijn en dat tegen de scherpste prijzen.

 

Hydrocultuur plant van topkwaliteit online kopen

Er zijn erg veel soorten hydrocultuurplanten te verkrijgen bij Fleurdirect.nl. Dit komt doordat eigenlijk iedere plant kan worden gekweekt als hydro plant. Zo beschikken wij onder andere over een ruim aanbod aan Anthuriums als hydrocultuur planten. Dit geldt ook voor de Croton, Ficus, Rhapis en de Kentia Howea. Al deze soorten en nog meer plantensoorten zijn te vinden als hydrocultuur plant in onze webshop.

Het grote voordeel van hydrocultuur planten is dat deze minder water en dus ook minder aandacht nodig hebben. Dit komt doordat de hydrokorrels water opnemen en zo hoeft u de plant minder vaak water toe te dienen. Bij Fleurdirect.nl vindt u ook potten waar deze hydrocultuur planten perfect in kunnen staan. Dit kunt u dan weer combineren met een handige watermeter, zo is de waterstand in de pot makkelijk af te lezen en de verzorging wordt op deze manier nog eenvoudiger. Door de makkelijke verzorging en toch sierlijke uitstraling zijn hydrocultuur planten veel te vinden in kantoorruimtes. Toch zijn deze planten ook perfect voor in de woonkamer en al helemaal als u niet te veel tijd wilt besteden aan de verzorging van uw kamerplanten.

 

De mooiste hydrocultuur planten en kamerplanten vindt u hier

Bent u op zoek naar een mooie hydrocultuur plant voor in het interieur? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse soorten hydro planten van topkwaliteit. De hydrocultuur kamerplanten komen van de beste kwekers en worden professioneel verpakt waardoor deze in een topconditie bij u thuis worden bezorgt. Voor een mooie bijbehorende pot kunt u bij ons ook terecht. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan bloempotten, zowel voor hydrocultuurplanten als voor andere kamerplanten. Voor meer informatie over onze hydrocultuur planten of andere planten uit onze webshop kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder zodat u kunt genieten van de mooiste planten en accessoires!     

Lees meer