Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Bromelia kopen

Ananas Corona Ananas Corona
35cm
12cm
22,95
21,06
Neoregelia Neoregelia
50cm
21cm
29,95
27,48

Bromelia

Geef uw interieur een exotisch tintje met de bromelia plant. Deze plant is een familienaam van zo´n 2600 soorten. Bij Fleurdirect.nl vindt u een ruim aanbod met diverse tropische en kleurrijke Bromelia planten die uw interieur sieren. Deze plantsoort geven als cadeau? Dat is ook zeker een aanrader! Kies uw favoriet en verras de ontvanger met een tropische plant.

Oorsprong van de Bromelia

De Bromelia is een ontzettend oude plant en kent zijn oorsprong heel lang geleden in het wilde Andesgebergte. Inmiddels is het vooral in Midden- en Zuid-Amerika overal te vinden in het wild.

Verzorging van de Bromelia

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk plezier beleven van de Bromelia plant. Goede verzorging is daarbij essentieel. Wij raden u aan om de plant eens in de drie weken te voeden met plantenvoeding. Hierdoor blijft de bloei mooi en rijk. Geef de plant wekelijks water vooral in de rozet. Wees daarbij spaarzaam op de potgrond.

Standplaats van de Bromelia

De Bromelia houdt van zonlicht, maar niet van direct fel licht. Het is daarom belangrijk om de Bromelia in het licht te zetten, maar laat de zon niet vol op de plant schijnen. Een plaats voor een raam is dus bijvoorbeeld een goede standplaats voor de Bromelia.

Diverse soorten

Bij Fleurdirect.nl vindt u diverse soorten Bromelia planten. Denk bijvoorbeeld aan de Aechmea in diverse varianten, maar ook hebben wij de Tillandsia in ons aanbod opgenomen. Controleer per plant altijd even wat de kenmerken zijn om zo een geschikte keuze te maken. Hoe groot moet de plant bijvoorbeeld zijn? Door gebruik te maken van de handige filteropties kunt u zelf snel en eenvoudig een geschikte aankoop verrichten.

Bromelia kopen

Kies de Bromelia plant uit die u het mooiste vindt. Heeft u nog bepaalde wensen en eisen? Maak het uzelf niet te moeilijk. Wij raden u aan om gebruik te maken van de handige filteropties. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoe groot de plant moet zijn en of er een budget is waar u rekening mee wilt houden. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u nog vragen heeft over een product. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u bij het maken van een juiste keuze op het gebied van het kopen van Bromelia planten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want zo kunt u nog op korte termijn genieten van uw nieuwe aanwinst in uw woonkamer of op kantoor.

Lees meer