Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Varkensboom Clusia

Clusia XXL
125cm
35cm
119,95
110,05
Clusia Rosea
100cm
27cm
39,95
36,65
Clusia rosea princess S
70cm
24cm
Clusia large
90cm
21cm
34,95
32,06
Clusia Rosea Princess Large
80cm
31cm
74,95
68,76
Hydroplant Clusia Rosea
120cm
25cm
Clusia Rosea Princess
80cm
30cm
69,95
64,17
Clusia Rosea
130cm
27cm

De Varkensboom Clusia online kopen bij Fleurdirect

De plant komt oorspronkelijk uit Centraal en Zuid Amerika. Het is een plan welke van de zon houdt, maar niet in de sterke middagzon dient te staan. Hij heeft veel warmte nodig en ook water. Vooral tijdens de groeiperiode dient u de plant regelmatig water te geven. Zorg dat de plant geen natte voeten krijgt. In de winter kan de plant met minder water toe. De plant is een zeer compacte en robuuste kamperplant. Hij heeft korte bladeren en lijkt wat op een Ficus elastica. Het is een prachtige plant welke in iedere woonkamer erg mooi zal staan. Het past ook goed in een mooi kantoor. De plant moet u iedere twee tot drie jaar verpotten. Het is een eenvoudige klus welke uzelf kunt doen. De plant is vernoemd naar De l'Ecluse (een Fransman welke in de zestiende eeuw leefde). Zijn Latijnse naam was Clusius. Hij heeft door veel delen van Europa gereis en was ook hoogleraar in Leiden. Hij schreeft meerdere publicaties in Europa. Hij heeft veel planten ingevoerd in Europa, waaronder de tulp, de jasmijn, de schorseneer, de snijboon en ook de plataan.

Varkensboom Clusia van topkwaliteit verzorgen

De plant zal niet snel een verkleurd blad laten zien. Wanneer ze bruin worden of gele vlekken krijgen dan is het een teken van teveel water. Het is belangrijk om dan minder water te gaan geven. Het kan ook komen dat de plant een gelige gloed krijgt. Dan krijgt de plant teveel zon. Zet de plant wat verder terug uit de zon. De plant hoeft u eigenlijk niet te snoeien. Het is een kamerplant waar het nodig is om de oude en bruine bladeren weg te halen om hem er mooi uit te laten zien.

De bloemen komen er niet zo snel aan. Het zijn mooie en grote op een roos lijkende bloemen. Het zijn rosé tinten met een witte basis. De plant heeft niet snel last van ongedierte of plagen. Het is een krachtige plant

Fleurdirect: Service en kwaliteit

Wij zijn een online plantenshop me de focus op service en kwaliteit. We waarborgen de kwaliteit van onze planten door ze rechtstreeks vanaf de teler naar de klant (u) te sturen. De planten worden goed ingepakt en dan verzonden. Het is mogelijk om bij Fleurdirect de plant direct in te laten potten om hem daarna te ontvangen. U hoeft dan alleen nog maar de verpakking te verwijderen om er volop van te genieten. Wanneer u vragen heeft over de varkensboom plant of een van de andere planten in ons ruime assortiment dan kunt u contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Wij vinden het belangrijk om de best mogelijke service te verlenen, zodat u lang kunt genieten van de planten die u besteld bij ons. Ontdek ons ruime assortiment en kies een plant welke bij u past en de kamer waar u hem nodig. Het kan een varkensboom zijn, maar ook een van de andere kamerplanten of zelfs kunststofplanten uit ons assortiment.  

Lees meer