Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Cadeautip

✓ Verras een ander ✓ Unieke creaties ✓ Persoonlijke boodschap
Vanda Vanda
70cm
20cm
69,95
64,17
Pilea Elho Pilea
20cm
14cm
16,95
15,55
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
24,95
22,89
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
24,95
22,89
Anthurium Anthurium
30cm
19cm
24,95
22,89
Beaucarnea Lechuza Beaucarnea
110cm
30cm
189,95
156,98
Pagina 1 van 4

Cadeautips | Fleurdirect.nl

Het perfecte cadeau vinden voor een vriend, geliefde, familielid of kennis kan soms nog wel eens lastig zijn. Gelukkig kan Fleurdirect.nl u hierbij helpen en de zoektocht naar dat ene cadeau een stuk gemakkelijker maken. Een cadeau omdat iemand jarig is, een cadeau om uw moeder te verassen op Moederdag of zomaar een cadeau geven, het kan allemaal. Niet in iedere cultuur gaan ze hetzelfde om met cadeaus, zo een voorbeeld uit Suriname, daar is het een gewoonte om na ontvangst het cadeau even te laten liggen en later pas uit te pakken. In Japan worden er heel veel cadeaus gegeven, maar niet om deze uit te pakken, maar om door te kunnen geven. Hierbij gaat het vaak niet om grote verjaardagscadeaus, maar om bijvoorbeeld relatiegeschenken.
 

Mooiste planten als cadeau geven

Op zoek naar het perfecte cadeau, dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. Wij helpen u bij het uitzoeken van het beste cadeau, zo vindt u bij ons de mooiste kamerplanten. Kies bijvoorbeeld voor een grote kamerplant opgemaakt in een sierlijke pot of u kunt een mediterrane plant cadeau geven. Wij verpakken uw cadeau op een leuke wijze, zo kunt u op iedere verjaardag of andere gelegenheid goed voor de dag komen. Een plant is geen cadeau waar u even wat aan hebt, u kunt er namelijk jarenlang van blijven genieten.
 

Eenvoudig online een cadeau bestellen

Hebt u bijvoorbeeld niet zo veel tijd, of kunt u in de winkel niks vinden, dan is het online bestellen van een cadeau een goede uitkomst. Een keer iets anders dan een bloemetje, dan geeft u een mooie kamerplant die een stuk langer mee gaat en waar de ontvanger veel meer plezier van kan hebben. Alle planten zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop, voor iedereen zit er wel wat tussen. Natuurlijk hoeft u een kamerplant niet altijd cadeau te geven aan iemand anders, u kunt uzelf ook een mooie orchidee geven. Hiernaast kunt u ook kiezen uit vele andere kamerplanten die te verkrijgen zijn in verschillende soorten, kleuren en maten. Heeft u nog vragen over onze artikelen of wilt u extra cadeautips, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag bij de zoektocht naar het perfecte cadeau. 

Lees meer