Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Lechuza | Areca Lechuza Lechuza | Areca
110cm
80cm
159,95 149,95
146,74 137,57
Areca Lechuza Areca
120cm
22cm
99,95
82,60
Plantenpakket Plantenpakket
125cm
32cm
189,95 169,95
174,27 155,92
Anthurium Lechuza Anthurium
50cm
21cm
59,95
55,-
Beaucarnea Lechuza Beaucarnea
110cm
30cm
189,95
156,98
Pagina 1 van 3

Lechuza bloempotten kopen bij Fleurdirect

Lechuza onderscheid zichzelf op meerdere manieren van vele andere makers van bloempotten. Zo hebben ze een intelligent bewateringssysteem. Het zorgt ervoor, dat de plant niet droog staat en ook niet teveel water krijgt. Daarnaast is er de hoge kwaliteit. Ze gebruiken alleen de beste kwaliteit materialen en werken volgens de laatste richtlijnen. Het heeft al jarenlang gezorgd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. De hoge kwaliteit en het mooie ontwerp heeft al meerdere keren ervoor gezorgd, dat ze prijzen in de wacht hebben gesleept hiervoor. De awards pronken in het bedrijf. Alle producten worden trouwens in Duitsland gemaakt in Beieren. Hier staat de fabriek van Lechuza.

Innovatie, kwaliteit, design en verzorging

Vanaf 2000 maakt Lechuza zeer mooie plantenbakken. Ze zijn van de beste kunststof materialen gemaakt. De kennis van Brandstätter geobra wordt hierbij gebruikt. Het is de maker van de Playmobil figuren. Ze hebben een rijke kennis van kunststof. De innovaties zijn zeer knap bedacht. Het is mooi om de opties te zien, welke ze bieden. Het is mooi om de binnen- en buiten bloempotten te bewonderen. Ze hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. De plantenbakken worden in vele kleuren en vormen gemaakt. Ze zijn daarnaast niet alleen mooi, maar ook nog eens erg functioneel. Ze zijn later ook nog tuinmeubelen gaan maken. Ze exporteren al hun producten over de hele wereld naar meer dan zeventig landen. Water is zeer belangrijk voor de plant. Wanneer het te weinig heeft is het niet goed en teveel water is ook niet goed. Het is belangrijk om precies genoeg te geven. Planten weten zelf zeer goed hoeveel water ze nodig hebben om optimaal te groeien. Het potgrondbewateringssysteem helpt de planten om de juiste hoeveel water te hebben en te krijgen. Er is altijd voldoende water aanwezig in het systeem. Natte kluiten en natte wortels horen hier echter niet bij. Het is een zeer uitgekiend systeem. Er is een waterreservoir, een plantensubstraat en een watertoevoer bij de planten. Het is mooi om hier gebruik van te maken.

Gecertificeerde kwaliteit van de Lechuza

Het bedrijf heeft een DIN en ISO 14001 certificering. Het is zo een bedrijf wat hun verantwoordelijkheid neemt in het gebruik van de grondstoffen en materialen. Het is een energiezuinig bedrijf met een goed milieumanagementsysteem. Het milieu is van groot belang en ook de energiemanagement. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ze leven niet alleen de wettelijke eisen na, maar gaan nog een stuk verder. Het is belangrijk om de natuurlijke grondstoffen slim te gebruiken en om vervuiling tegen te gaan. Bij Fleurdirect is het mogelijk om dit merk bloempotten te kiezen. Het is mogelijk om in combinatie met een kamerplant of gewoon de bloempot zelf los te bestellen. Uiteraard kunt u dit helemaal zelf doen in de online plantenshop van Fleurdirect. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de service van een medewerker, die u kan helpen. De medewerker kan adviseren welk formaat plant er bij past bij welke bloempot. Het is zo mogelijk om een plant te kiezen welke niet te groot of te klein is voor een specifieke bloempot.

 

Lees meer