Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Citroenplant kopen

Citroenboom in Terra Cotta
65cm
23cm
39,95
36,65
Citroenboom medium
85cm
21cm
34,95
32,06
Citroenboom XXL
180cm
35cm
184,95
169,68
Citroenboom
65cm
19cm
29,95
27,48
Citroenboom Variegata
85cm
21cm
49,95 39,95
45,83 36,65
Citroenboom op rek XS
35cm
12cm
14,95
13,72
Citroenboom op rek
40cm
15cm
24,95
22,89
Citroenboom op rek in TerraCotta
40cm
21cm
29,95
27,48
Citroenboom XL
140cm
24cm

De citroenplant online bestellen bij Fleurdirect

De citroen is een gele vrucht met een wat zure smaak. Het is een citrusvrucht vol met vitamine C en een ware smaakmaker. Het wordt in veel gerechten gebruikt, zelfs in gebak. De schil glanst vaak mooi nadat de citroen is geoogst. Het is natuurlijk mooi om de citroenplant zelf in huis te hebben of op het terras. Ook ziet u de citroenplant veel op de balkons. Het is een mooie boom. Natuurlijk zal er in Nederland niet altijd een citroen aan gaan groeien. Het is echter ook een mooie plant zonder de citroenen. Ook u zult hier veel van genieten. De citroenplant kan van april tot oktober buiten staan op het terras of op het balkon. Daarna is het belangrijk om hem binnen te halen. De citroenplant heeft mooie frisgroene bladeren en een mooie bloem, wanneer hij bloeit. De plant bloeit het hele seizoen, dus u kunt hier veel van genieten. Ook ruiken ze heerlijk.

De verzorging van de citroenplant

Zet de citroenplant op een zonnig en een warme plek. Geef de plant voldoende water en ook extra mest. De citroenplant komt het beste tot zijn recht in een grote bloempot met voldoende ruimte en een vochtige bodem. In de winter moet de citroenplant op een koele plek staan. De boom verliest de bladeren in de winter en in het voorjaar lopen ze weer uit. Soms kan de citroenplant ook blijven bloeien en de balderen behouden. Het is goed om de plant regelmatig te snoeien om hem te laten groeien. Ook blijft de plant dan mooi compact. Het is belangrijk om de plant in de lente en zomer twee tot drie keer per week water te geven. In de pot kunt u een laag van twintig centimeter hydrokorrels doen. In de zomer is het ook goed om extra voeding te geven. Het is een mooie plant met geurende bloemen en mooie vertakkingen en groene bladeren. De stam kan vijftig centimeter zijn waardoor de hele plant anderhalve tot twee meter hoog is. Vaak koopt u de plant wat kleiner. De boom kan veertig jaar oud worden wanneer er goed voor gezorgd wordt. U kunt dan ieder jaar genieten van de mooie bloemen in mei. De plant heeft wit-roze bloemen. Het is een zeer mooie plant en een goede keuze voor in de woonkamer, op het terras of op het balkon.

Compleet met pot en al thuisbezorgd!

Bij Fleurdirect, de online plantenshop, is het mogelijk om de plant compleet met pot te ontvangen. Wij planten de citroenplant in een mooie pot en zorgen, dat er de juiste grond in zit. Vervolgens wordt het geheel goed in gepakt om de reis goed te doorstaan. Hierna kunt u de planten uitpakken in huis of op uw kantoor en ze een plek geven. Alle planten van Fleurdirect worden rechtstreeks vanaf de teler verzonden naar de eindbestemming. Hierdoor krijgt de plant een optimale zorg tot het moment van verzenden. U krijgt zo de best mogelijke kwaliteit plant om er daarna nog vele jaren van te genieten. Het geldt voor de citroenbomen en ook voor al onze andere kamerplanten. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze vakkundige medewerkers. Ze helpen u graag om de juiste kamerplant te kiezen waar u lang van zult genieten.

Lees meer