Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Soorten kamerplanten die u kunt vinden bij Fleurdirect

Fleurdirect wil haar klanten graag de mogelijkheid bieden om de keuze te maken uit zoveel mogelijk verschillende plantensoorten zodat er voor iedereen een passende plant te vinden is om die lege plek in het interieur op te vullen. In de webshop van Fleurdirect heeft u de keuze uit bijna 40 verschillende plantensoorten. Iedere soort heeft zijn eigen unieke kenmerken en dit maakt ons assortiment van kamerplanten zo gevarieerd. U kunt bij ons terecht voor een kleine en subtiele kamerplant voor op de vensterbank en we hebben ook grote kamerplanten zoals een Dracaena of een Olijfboom XL die geschikt zijn om een lege hoek in uw woonkamer mee op te vullen. Op deze pagina vindt u het overzicht met alle soorten kamerplanten die u in het assortiment van Fleurdirect kunt vinden. De getoonde kamerplanten worden rechtstreeks vanaf de kweker bij u thuisbezorgd als u ze online bestelt bij Fleurdirect.

 

Uitgebreid aanbod kamerplanten

Bij Fleurdirect kunt u kiezen uit bijna 40 verschillende kamerplanten soorten. Bent u benieuwd hoe de verschillende kamerplanten verzorgd moeten worden en in welke maten ze verkrijgbaar zijn? Door op de desbetreffende kamerplant soort te klikken kunt u meer informatie krijgen over de kamerplant die u heeft geselecteerd. Dankzij de handige filters kunt u een minimale en maximale prijs invullen, de hoogte selecteren en de diameter aanvinken. Hierdoor kunt u snel te weten komen of de desbetreffende kamerplant verkrijgbaar is in de prijsklasse en afmeting die u heeft geselecteerd. Ook vindt u hier uitleg over het onderhoud dat de kamerplanten nodig hebben en waar u ze het beste neer kunt zetten. Bekijk alle kamerplanten soorten en vindt een passende kamerplant voor in uw interieur!

 

Kies de ideale plantensoort voor in uw interieur

Een exotische kamerplant of liever een kleine kamerplant met bijzondere bladeren? Het kamerplanten aanbod van Fleurdirect is zorgvuldig samengesteld zodat u alleen uit de mooiste soorten een keuze kunt maken . Omdat ons aanbod van kamerplanten soorten zo uitgebreid is, is er voor iedereen wel een passend exemplaar te vinden. We hebben hippe binnenplanten in allerlei soorten en maten verkrijgbaar die u in uw woning kunt plaatsen om meer uitstraling en sfeer te geven aan de ruimte. De planten kunnen natuurlijk ook op kantoor geplaatst worden, bekijk daarom ook ons uitgebreide aanbod kantoorplanten.

Bent u op zoek naar een mooie kamerplant? Neem een kijkje tussen de planten soorten die wij allemaal aanbieden en maak vervolgens een keuze. De kamerplanten zijn eenvoudig online te bestellen en in de meeste gevallen worden ze binnen 1-2 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Lees meer