Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Orchideeën onderhoud

Uw orchidee op de juiste manier onderhouden. Kies uit de verzorgingsproducten van Fleurdirect.

Orchidee verzorging

Bij Fleurdirect kunt u kiezen uit de mooiste orchideeën. We hebben een grote collectie orchideeën in verschillende stijlen verkrijgbaar. Kies voor de orchidee die het best past bij uw smaak, u kunt kiezen uit diverse kleuren en tinten. Orchideeën zijn gemakkelijk te verzorgen kamerplanten. Gedurende drie maand zullen ze bloeien en in die periode hebben ze andere verzorging nodig dan in de maanden wanneer ze niet bloeien. Bekijk de verzorgingstips voor orchideeën en lees hoe u ervoor kunt zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige orchidee. Wat u onder andere kunt doen is de orchidee om de 1,5 jaar overpotten. In tegenstelling tot andere kamerplanten houdt de orchidee niet van teveel ruimte in de pot, houdt hier daarom rekening mee.
 

Orchidee verzorgingsproducten van Fleurdirect

Wij helpen u natuurlijk graag bij de verzorging van uw kamerplanten en daarom hebben wij de beste verzorgingsproducten voor u geselecteerd in onze webshop. Met de orchideeënvoeding van het merk Pokon zorgt u ervoor dat uw orchidee maximaal zal bloeien. Er wordt aangeraden om uw kamerplant eens per twee weken te voeden. Daarnaast hebben we ook powerspray en potgrond. Met de powerspray houdt u de bladeren van de orchidee vitaal en krachtig. Voor gebruik even de bladeren afstoffen met een natte doek en vervolgens kunt u de bladeren besproeien met de spray. Doe dit tweemaal per week en u blijft een prachtig stralende orchidee behouden. Met de potgrond van Fleurdirect kun u eenvoudig uw orchidee verpotten. De speciale potgrond voor orchideeën is luchtiger omdat de plant van nature met de wortels de lucht in groeit. Bestel al uw orchidee verzorgingsproducten online bij Fleurdirect.
 

De beste omstandigheden voor deze kamerplant

De orchidee is een kamerplant die weinig onderhoud behoeft als ze onder de juiste leefomstandigheden gehouden wordt. Dit houdt in dat ze het beste in een kamer met een temperatuur van 20-22 graden Celsius gehouden kunnen worden. Er wordt aangeraden dat ze niet in ruimtes die koeler dan 15 graden Celsius zijn geplaatst worden, dit is slecht voor de bladeren en bloemen. Zet de planten op een tochtvrije standplaats bij voldoende licht maar uit direct zonlicht. Geef ze eens in de 9 dagen water en eenmaal per twee weken voeding. Onder deze omstandigheden zullen de orchideeën het langst meegaan. 

Lees meer