Prijs
Min: €0
Max: €250
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Anthuriums kopen

Shop eenvoudig de mooiste Anthuriums. Kies uit de mooiste kleuren! Direct van de beste kweker. Binnen 48 uur in huis.
Rainbow Medium
50cm
17cm
10,95
10,33
Pagina 1 van 2

Anthurium kopen bij Fleurdirect.nl

De Anthurium is een mooie exotische kamerplant afkomstig uit de tropen. De Anthurium wordt ook wel Flamingoplant genoemd, dit komt doordat de bloemen met haar steel hebben veel weg van een Flamingo. Deze unieke planten groeien normaal in de regenwouden van Midden- en Zuid Amerika op beschutte plekken. De Anthurium heeft schitterende kleurvariaties in haar bloemen; van spierwit tot dieppaars en voor ieder interieur is er wel een passende kleur te vinden. Gebruik deze mooie kamerplant om uw vensterbank of tafel op te vrolijken! 

 

De mooiste kamerplanten

 De Anthurium is een gemakkelijk te verzorgen exotische plant. Deze plant voor binnen kunt u met de verzorgingstips van Fleurdirect eenvoudig een jaar mooi in huis houden. De Anthuriums van Fleurdirect zijn direct afkomstig van de kwekerij en daarom van de hoogste kwaliteit. Kijk ook eens naar ons aanbod van opgemaakte Anthuriums in pot, bijvoorbeeld de Anthurium Rainbow in keramiek pot.Dit is een mooie kamerplant in een luxe pot die u rechtstreeks in uw interieur kunt plaatsen. Bij Fleurdirect shopt u de meest populaire en trendy Anthuriums tegen scherpe prijzen. Rijkbloeiende kamerplanten zoals de Anthuriums behoeven weinig onderhoud en zijn ideaal geschikt voor in de woonkamer of op kantoor.

 

Anthuriums verzorgen

 De Anthuriums van Fleurdirect zijn ideale planten om in huis te hebben. Wij raden aan om deze kamerplanten eenmaal per week water te geven en de plant maandelijks te voeden met anthuriumvoeding, op deze manier kunt u het langst van uw plant genieten. Jaarlijks komen er nieuwe soorten van de anthurium op de markt, houd daarom de website van Fleurdirect goed in de gaten als u de nieuwste anthuriums wilt kopen. Deze elegante planten zijn een perfecte aanvulling op ieder interieur dankzij de veelzijdigheid en vele kleurvariaties. Ze zijn direct afkomstig van de beste kwekers en in perfecte staat. De planten willen graag veel licht maar geen felle zon, en ze blijven het langst mooi bij een kamertemperatuur van boven de 15 graden Celsius. Als de bladeren van de Anthurium glimmen en de plant rijk bloeit, weet u dat hij het naar zijn zin heeft. Bestel al uw Anthuriums eenvoudig bij Fleurdirect!

Lees meer