Prijs
Min: €0
Max: €450
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Merken

Alocasia kopen

Alocasia kopen? ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen

Alocasia online kopen | Fleurdirect.nl

De Alocasia, ook wel olifantsoor genoemd is een kamerplant die oorspronkelijk uit Zuid-Oost-Azië komt. De naam van deze plant is gegeven omdat de bladeren veel weg hebben van olifantsoren door de grote omvang, deze kamerplant wordt ook erg groot, hij kan maar liefst 5 meter hoog worden. De wortelstokken van deze plant zitten vol met zetmeel, de wortelstokken worden gegeten in Azië. De plant wordt gekweekt als sierplant omdat deze zulke grote en sierlijke bladeren heeft. De Alocasia kan vooral goed vertoeven in een luchtvochtige omgeving, het is dan ook belangrijk dat u regelmatig even controleert of de aarde nog vochtig is, u kunt de plant eenvoudig een aantal keer besproeien om dit zo te houden.
 

Groot aanbod kamerplanten

Op zoek naar een grote en elegante kamerplant, deze vindt u in ons ruime assortiment aan verschillende soorten kamerplanten. De Alocasia is een van die soorten, deze plant is ook nog weer te verkrijgen in verschillende typen die daar onder vallen, zo vindt u bij ons de Wentii, Portadora en de Cucullata. We hebben de kamerplanten in een groot formaat, maar ook een wat kleinere versie van de Alocasia. Niet alleen de Alocasia zit in ons assortiment, naast deze mooie kamerplant vindt u nog veel meer andere soorten kamer- en kantoorplanten, orchideeën zijn niet te missen in onze webshop en voor iedere plant vindt u de beste verzorging en accessoires.
 

Gemakkelijk een Alocasia bestellen

Onze webshop is erg handig en het is gemakkelijk om de perfecte kamerplanten te vinden die bij u en uw interieur passen. Vind in no time een sierlijke orchidee of een extra grote kamerplant die perfect in die ene lege hoek in de kamer kan staan. Het betalen van uw bestelling kan veilig online via AfterPay, ook kunt u kiezen voor Visa, iDeal of Maestro. Heeft u vragen over een bepaalde plant of over uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij beantwoorden graag al uw vragen en willen u zo goed mogelijk op weg helpen bij het uitzoeken van de beste kamer- en kantoorplanten

Lees meer