Prijs
Min: €0
Max: €500
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Philodendron kopen?

Een Philedendron kopen doet u eenvoudig bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Pagina 1 van 2

Philodendron | Fleurdirect.nl

De Philodendron is een geslacht uit de familie van de Araceae, deze wordt ook wel de aronskelkfamilie genoemd. De Planten van dit geslacht komen vooral voor in de tropische bossen van Amerika, er bestaan wel enkele honderden soorten die tot deze familie behoren en zo ook de Philodendron. Deze plant wordt veel als kamerplant gehouden, de bladeren van deze plant zijn groot, glad en bedekt met mooie details. De Philodendron kent ook nog andere soorten en niet iedere soort heeft zulke grote bladeren. Als u de Philodendron op de juiste manier verzorgt groeit deze uit tot een stevige potplant die een lange tijd mee kan gaan.
 

Ruim assortiment aan kamerplanten

De Philodendron kunt u eenvoudig online bestellen bij Fleurdirect.nl. Wilt u extra lang genieten van deze mooie kamerplant, dan is het verstandig om deze goed te verzorgen en de kamerplant op een juiste plek te zetten. Bij de Philodendron is het belangrijk dat de grond altijd iets vochtig blijft, alleen te veel water is weer niet goed voor de kamerplant. Deze plant kan prima op een wat donkerdere plek staan, van direct zonlicht moet deze plant verder niks hebben. Extra voeding kan de Philodendron eens per week wel gebruiken, vooral in de groeiperiode is dit van belang. In de winter en de herfst is de vloeibare voeding niet nodig, dan kunt u het gewoon houden op alleen wat water. Deze extra voeding voor de Philodendron en andere groene kamerplanten kunt u vinden in onze webshop.
 

Groene kamerplanten eenvoudig online kopen

De Philodendron is eenvoudig en snel te bestellen in de webshop van Fleurdirect.nl. Naast deze kamerplant vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere groene kamerplanten, ook vindt u bij ons orchideeën, kantoorplanten en verschillende accessoires. U kunt uw bestelling veilig afrekenen doormiddel van iDeal, ook maken we gebruik van Master Card, Visa, Maestro en AfterPay. Wilt u nou meer weten over een bepaalde kamerplant of over uw bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk snel het ruime aanbod, bestel eenvoudig online en geniet van de mooiste kamerplanten!

Lees meer