Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten in pot

Lechuza | Areca Lechuza Lechuza | Areca
110cm
80cm
159,95 149,95
146,74 137,57
Forli | Ficus Lyrata Forli | Ficus Lyrata
140cm
34cm
199,95 169,95
165,25 140,45
Balloon | Areca Balloon | Areca
150cm
30cm
139,95
115,66
Polyscias Polyscias
100cm
34cm
129,95
119,22
Plantenpakket Plantenpakket
155cm
30cm
209,95 189,95
192,61 174,27
Elho | Yucca Elho Elho | Yucca
150cm
30cm
69,95
64,17
Elho | Musa Dwarf Elho Elho | Musa Dwarf
90cm
30cm
49,95 44,95
45,83 41,24
Pagina 1 van 6

Kantoorplanten in pot online kopen bij Fleurdirect

Wanneer u op kantoor bent is het natuurlijk prettig om in een groene omgeving te werken. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen, dat het beter is om in een groene omgeving actief te zijn. Kies er daarom voor om planten op kantoor te hebben. Op die manier ontstaat er een groene omgeving. Het is mooi om te zien hoe u hier volop van kunt genieten. Er zijn verschillende soorten planten waar u voor kunt kiezen als u planten op kantoor wilt hebben. Als u kantoorplanten wilt kopen dan is het belangrijk om te kijken hoeveel zorg de planten nodig hebben. Het is slim om te kiezen voor planten in pot welke weinig water nodig hebben en weinig zorg. Daarnaast is het belangrijk, dat ze altijd groen zijn en bladhoudend. Het is dan het hele jaar door genieten van de kantoorplanten. Door voor een hydrocultuur plant of plant op hydrokorrels te kiezen is het mogelijk om de planten op de juiste manier van water te voorzien. Het is mogelijk om de planten op tijd water te geven, doordat de watermeter het aangeeft. De planten kunnen vaak langer zonder water dan andere planten. Ook een prettige gedachte. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.                

Kant en klaar in de pot kopen

Wanneer u het zichzelf helemaal makkelijk wilt maken is het goed om te kiezen voor planten in een pot. Er zijn vele kantoorplanten in pot te verkrijgen. Bij Fleurdirect is het mogelijk om uit een ruim assortiment van planten te kiezen om ze als kantoorplant met pot te gebruiken. De medewerkers van Fleurdirect planten de kantoorbeplanting in een pot. Hierna wordt het goed ingepakt om het te verzenden. Hier wordt de hoogst mogelijke zorg aan besteed. Alle planten worden bij Fleurdirect rechtstreeks vanaf de teler naar de klant gestuurd. U krijgt de planten binnen maximaal twee dagen en ze zijn dan helemaal opgemaakt in de pot. U hoeft het pakket alleen nog maar uit te pakken om de kantoorplanten op de juiste plek te zitten. Hierna geeft u de planten van tijd tot tijd water en kunt er een leven lang van genieten. Natuurlijk is wat vloeibare voeding ook gezond. Fleurdirect is een online plantenwinkel met een ruim assortiment van planten en potten. Een deel van het assortiment bestaat uit kantoorplanten. Ontdek de verschillende planten welke ook in uw kantoor komen te staan. Natuurlijk is het mogelijk om gebruik te maken van de ervaren medewerkers van Fleurdirect welke u graag helpen om de juiste kantoorplanten te kiezen.

Kies de juiste kantoorplanten bij Fleurdirect!

Ook voor de mensen zonder groene vingers hebben we prachtige oplossingen. Het is namelijk mogelijk om op uw kantoor te kiezen voor kunstplanten. De kunststof planten worden ook mooi in een pot opgemaakt en hierna verstuurd. De kunststof planten van vandaag de dag zijn zeer levensecht. Het is volop genieten van de mooie groene planten op kantoor. Bestel uw kantoorplanten online bij Fleurdirect!

Lees meer