Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Kunstplanten algemene informatie

Handige informatie over kunstplanten

Kunstplanten zijn ideaal voor diegene zonder groene vingers. Misschien denkt u bij kunstplanten meteen aan de duidelijk-neppe planten die te staan te verstoffen in een hoek van de kamer, maar dat hoeft niet zo te zijn! Bij FleurDirect bieden wij kunstplanten aan van de beste kwaliteit die moeilijk van het echt te onderscheiden zijn. Kunstplanten zijn uitstekend voor het opfleuren van een donkere hoek waar echte planten niet goed kunnen groeien.

 


 

Materiaal

Kunstplanten worden gemaakt van kunststof en kunstzijde. Kunstzijde wordt gemaakt van de natuurlijke grondstof cellulose. Deze grondstof wordt gewonnen uit houtpulp en is een sterk materiaal dat goed te bewerken is. Omdat het van een natuurlijk en bewerkelijk materiaal is gemaakt, kunnen de takken en bladeren realistisch worden nagebootst.

De kleur van kunstzijde is sterk, van hoge kwaliteit en gecoat met een Uv-bestendige stof. Dit alles zorgt ervoor dat de plant beschermd is tegen verkleuring door licht. Dat betekend niet dat de plant 12/7 in het zonnetje kan staan. Zelfs een plant van hoge kwaliteit zal op een gegeven moment verkleuren als het teveel zonlicht krijgt.

Afmetingen en uitvoeringen

De afmetingen zijn per kunstplant natuurlijk verschillend. Als u een product aanklikt, staat de hoogte onder de afbeelding aangegeven. Elke kunstplant heeft een steel aan het uiteinde om het ergens te bevestiging. Afhankelijk van het product is het vastgemaakt in een pot of wordt de kunstplant los verkocht. Als de kunstplant op de afbeelding is weergegeven in pot, zijn deze aan elkaar bevestigd met “potgrond”. De pot is dan gevuld met cement, waarna de kunstplant daar in is gezet. Het cement zorgt er ook voor dat de pot is verzwaard en niet zomaar kan omvallen.

 

Bevestigen

Als u een kunstplant besteld waar geen pot aan is bevestigd, kunt u deze in uw eigen pot zetten. Vul daarvoor eerst de pot met piepschuim of steekschuim. U kunt ook cement of andere soortgelijke materialen gebruiken, maar dat duurt langer om te drogen. Steek vervolgens de steel van de plant diep genoeg in het materiaal, zodat de steel niet meer te zien is. Als de steel te lang is, kunt u deze eenvoudig inkorten door er een stuk af te knippen. U kunt de pot nog afwerken met mos, potgrond of grint en dan bent u klaar!

 

 

Categoriën

Kunstplanten worden opgedeeld in 5 categorieën, om het overzichtelijk te houden: kunstbloemen, kunstpalmen, kunstorchideeën, kunstbomen en kunstgrassen. Bij FleurDirect hebben wij meerdere producten per categorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle informatie... Shop hier alle...