Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Geef een groeiend cadeau!

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk wat opvalt en origineel is? Geef een plant cadeau! Laat uw relatie met klant groeien net zoals de plant zal doen.

Gepersonaliseerde pot
Eigen kaartje met pot
Snelle levering
Uniek cadeau
Voorbeelden
Neem contact op
Ontvang advies voor een geschikte plant
Personaliseer uw relatiegeschenk
Veras uw relatie met een uniek cadeau
Geef een plant met betekenis!
Peperomia
geluk
Net zoals de term ‘Geluk’ is de Pe-peromia er in vele soorten, maten en kleuren, van groen tot roze. De plant wordt in Brazilië gezien als een geluksbrenger. Het is een hart-onder-de-riem-cadeautje dat zegt: 'Het komt allemaal goed'.
Philodendron
Gezondheid en overvloed
De symboliek van de Philondendron komt niet uit het niets... Het zijn twee termen die deze plantensoort omschrijven: met een overvloed aan verschillende soorten en maten, houden ze je kamer zuurstofrijk en gezond.
Cactus
Duurzaamheid en warmte
De Cactus is oer, stoer en verrassend, dankzij opvallende vormen en bloemen. In Midden-Amerika zijn cactussen al eeuwenlang een vereerde bron van voedsel, drank, medicijnen, gereedschappen en bouwmaterialen. Duurzaam dus!
Pannenkoekenplant
Welvaart en rijkdom
Men zegt dat als je een munt stopt in de aarde van je Pilea peperomioides of ‘Pannenkoekplant’, de plant welvaart aan zal trekken. We kunnen niet garanderen dat het werkt, maar het plantje zelf is in ieder geval al goud waard!
Er nog niet helemaal uit?