Prijs
Min: €0
Max: €900
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

De strelitzia | Fleurdirect.nl

De strelitzia is een plant die tot wel tien meter hoog kan worden en bestaat uit meerdere stammen. De plant blijft groen tijdens het groeien en krijgt dus geen bruine korst om de stam heen, daarnaast bevat het palmachtige bladeren die 1,5 tot 2,5 meter lang kunnen worden. De naam van deze plant heeft het te danken aan Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, zij is de echtgenote van koning George III van het Verenigd Koninkrijk in het jaar 1738 tot 1820. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika maar tegenwoordig komt u deze vooral wereldwijd tegen in botanische tuinen. Ook wordt deze plant als kamerplant gekweekt en zo kan deze als decoratie in bijvoorbeeld uw woonkamer staan.

 

Een bijpassende pot bij de strelitzia

Wanneer u een plant koopt dan kan het zijn dat deze geleverd wordt zonder een bijpassende pot, in het assortiment van Fleurdirect vindt u daarom een groot aanbod aan verschillende potten. Deze potten hebben diverse vormen en zijn bedoeld om gebruikt te worden op verschillende plekken. Zo zijn er potten die bedoelt zijn voor binnenshuis, deze potten zijn meestal niet zo heel erg groot en zijn van kunststof of ander materiaal. Daarnaast zijn er potten die gemaakt zijn van een extra stevig materiaal zoals keramiek of metaal, deze potten kunnen tegen een stootje en zijn vaak bedoeld om buiten neer gezet te worden.

 

Een breed assortiment aan kamerplanten

In het assortiment van Fleurdirect vindt u een groot aanbod aan planten en potten die uw kantoor, woonkamer of tuin gegarandeerd opfleuren. Ons aanbod aan planten bestaat uit verschillende kamerplanten en tuinplanten, maar ook hebben wij een groot aanbod aan kunstplanten gemaakt van kunststof die moeilijk te onderscheiden zijn van echte planten. Deze planten zijn erg handig om op het kantoor neer te zetten wanneer u deze wilt opfleuren door middel van wat meer groen, zonder dat u deze hoeft te onderhouden. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is met een doekje eroverheen om het stof eraf te halen en ze zien er weer perfect uit. In onze webshop kunt u gemakkelijk online de mooiste kamerplanten bestellen en veilig afreken door middel van iDeal, Credit Card, AfterPay en andere betalingsmogelijkheden. Daarnaast hoeft u bij een bestelling van boven de €45,- geen verzendkosten te betalen voor de verzending van uw producten.

Lees meer