Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Lichtgewicht Capi bloempot met plant | Fleurdirect.nl

Het begon allemaal in 1997 toen Toine een eenmanszaak startte, hij hield zich bezig met het maken van betonnen gietijzeren beelden. In de loop der tijd werden zijn producten omgezet naar lichtgewicht varianten die nog steeds dezelfde look hadden als zijn eerdere producten. De lichtgewicht bloempotten zijn voorzien van diverse structuren en door de luxe uitstraling zijn ze erg populair. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze prachtige Capi potten opgemaakt met de mooiste planten. Bij onze plant- en pot bundels worden diverse potten geleverd met bijpassende planten. Deze bundels zijn erg geschikt voor op het kantoor, zo kunt u gemakkelijk een kantoorruimte opvrolijken. De Capi potten met planten kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen.

Bestel uw Capi bloempot met plant online in de webshop van Fleurdirect. Deze lichtgewicht bloempotten in combinatie met een mooie kamerplant zijn perfect geschikt om in uw kantoor, woning of tuin te plaatsen. Deze plant- en pot bundels zijn verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs en ze werken sfeerverhogend. 

Plant- en pot bundels met unieke Capi potten

De Capi potten uit het assortiment van Fleurdirect.nl hebben een ruwe natuurstenen look. De potten zijn ook goed afgewerkt waardoor deze zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. Capi potten zijn gemaakt van een topkwaliteit materiaal en gaan daarom erg lang mee. De Capi potten die u bij Fleurdirect.nl vindt zijn Uv-bestendig en volledig waterdicht. Er wordt speciaal kunststof gebruikt voor het maken van deze unieke potten, hierdoor zijn ze erg licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. U kunt uit verschillende combinaties kiezen, een Aglaonema in een Capi vaas zal het erg goed doen op het kantoor. Maar een Kentiapalm in een ronde Capi pot is ook erg geschikt in verschillende kantoorruimtes, dit omdat de Kentiapalm een luchtzuiverende plant is. Deze planten kunnen ook prima in het interieur worden geplaatst en met de unieke potten creëert u op een eenvoudige manier een strakke uitstraling.

 

De mooiste kamer-, kantoorplanten en potten online kopen

Bent u op zoek naar mooie planten en potten voor op het kantoor? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. Met onze plant- en pot bundels kunt u heel eenvoudig een kantoorruimte opvrolijken. U kunt kiezen uit verschillende potten die dan worden opgemaakt met bijpassende planten, ze worden dus opgemaakt geleverd en kunnen direct worden geplaatst. Naast de Capi potten, kunt u ook kiezen uit luxe Lechuza potten met mooie planten of een natuurlijke Terra Cotta pot. Bij Fleurdirect.nl kunt u ook gewoon kamer- en kantoorplanten los kopen en er zelf een mooie pot bij kiezen. Wij hebben een uniek aanbod samengesteld met een ruime keuze uit veel verschillende planten en potten. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel snel en eenvoudig online de mooiste kamer- en kantoorplanten met diverse potten.

Lees meer