Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Moederdag

Een prachtige plant kopen voor Moederdag

Zondag 13 mei is het Moederdag, de dag dat u laat zien hoeveel u van haar houdt en hoe speciaal uw moeder wel niet voor u is. Een flinke verrassing is dan zeker op zijn plaats. Bij Fleurdirect.nl helpen wij u graag op weg om zo met een prachtig cadeau voor uw moeder aan te komen op Moederdag. Een groen geschenk kan altijd en is voor iedere moeder een geschikt cadeau. Een prachtige kamerplant als familiegeschenk, dat kan met de planten van Fleurdirect.nl. Er zijn verschillende soorten planten die uw moeder doen laten stralen op Moederdag. Ook de dagen erna zal ze iedere keer stralen als ze de plant ziet. In onze webshop vindt u dan ook diverse planten die u eenvoudig online kunt bestellen voor Moederdag. Van de mooiste buitenplanten tot sierlijke kamerplanten, het kan allemaal voor een scherpe prijs bij Fleurdirect.nl.

 

Dé buitenplanten voor Moederdag van Fleurdirect.nl

Buitenplanten zijn het perfecte cadeau om op 13 mei te geven. De temperatuur is rond deze tijd weer aangenaam en het is een mooie tijd om wat in de tuin te doen. Ook omdat het ook weer de tijd is van het heerlijk buiten zitten en met een mooie buitenplant kan uw moeder genieten van een fleurige tuin, terras of balkon. Hieronder vindt u een aantal populaire buitenplanten die u als cadeau kunt geven op Moederdag.

1. Laurus Nobilis (Laurier)

De Laurus Nobilis is één van de populairste buitenplanten die u kunt bestellen bij Fleurdirect.nl Deze buitenplant is namelijk niet alleen heel vrolijk, u heeft er ook echt nog wat aan. De Laurier brengt een heerlijke geur met zich mee en daarnaast zijn de laurierbladeren te gebruiken bij tal van recepten. Een Laurier is dus hét Moederdagcadeau wat u eenvoudig bij Fleurdirect.nl kunt bestellen.

Laurus Nobilis kopen

 

2. De Citrus Limonia (Citroenboom)

Een andere prachtige buitenplant die erg geschikt is als Moederdagcadeau, is de Citrus Limonia. Dit is een tropische plant die dan ook gelijk een tropische en vrolijke sfeer geeft aan de tuin. Daarnaast geeft de Citroenboom ook echte citroenen wat een grote plus is. Bij Fleurdirect.nl vindt u diverse Citroenbomen die perfect als geschenk voor uw moeder dienen.

Citrus Limonia kopen

 

Een kamerplant als uniek Moederdagcadeau

Niet alleen buitenplanten, maar ook kamerplanten zijn een uitstekend Moederdagcadeau. Eigenlijk is iedere kamerplant geschikt om als cadeau te geven aan uw moeder. Er zijn erg veel verschillende soorten kamerplanten. Zo kunt u kiezen voor een mediterrane plant om zo de tropische sfeer bij uw moeder in huis te halen. Maar een bloeiende kamerplant zegt gelijk hoeveel u van uw moeder houdt. Een kleurrijke en vrolijke plant waardoor ze er iedere dag weer aan herinnerd wordt. Ook een leuke palm of orchidee doet het goed als Moederdagcadeau. Zo kunt u alle kanten op om zo het perfecte cadeau voor uw moeder op Moederdag.

U kunt al onze kamerplanten eenvoudig online bestellen, ook onze buitenplanten zijn in onze webshop veilig te bestellen en af te rekenen. Weet u nou niet zo goed welke plant het beste bij uw moeder past en het interieur, dan helpen wij van Fleurdirect.nl u daar graag verder bij. Wij geven u advies over een geschikte kamerplanten of buitenplant en zo komt u altijd met een goed cadeau aan. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze cadeautips, hier doet u ook vast meer inspiratie op. Bent u een beetje laat met het kopen van een Moederdagcadeau, geen zorgen! Bij Fleurdirect.nl kunnen wij u garanderen dat de bestelde planten snel bij u worden geleverd zodat u ze gelijk cadeau kunt geven aan uw moeder.