Prijs
Min: €0
Max: €150
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Bloeiende planten

Shop eenvoudig de mooiste bloeiende planten. Kies uit lepelplant, calathea en anthuriums! Direct van de beste kweker. Binnen 48 uur in huis.
Lepelplant Large
90cm
24cm
24,95
23,54
Vanda Brown
75cm
20cm
44,95
42,41
Pagina 1 van 4

Lang genieten van bloeiende planten | Fleurdirect

Bloeiende planten zijn kamer- en kantoorplanten die voor een langere tijd bloeien. Een aantal voorbeelden van dit soort planten zijn anthuriums, de lepelplant, en diverse soorten orchideeën. Sommige plantensoorten bloeien zelfs het hele jaar door, bijvoorbeeld de anthurium. Deze planten zijn dus erg geschikt om in de vensterbank te plaatsen op kantoor of in de huiskamer. Met bloeiende planten kunt u dus maandenlang en soms jarenlang genieten van deze sfeervolle planten. Planten hebben wel de juiste verzorging nodig als u er lang van wilt genieten, lees daarom onze tips over de verzorging van de plant. Dit wordt ook individueel per plant aangegeven op de productpagina.
 

Bloeiende planten voor thuis kopen

Bloeiende planten zijn prachtige kamerplanten die uw huis of kantoor weer doen stralen. Deze mooie kamerplanten kunt u bij Fleurdirect in veel verschillende kleuren en soorten bestellen. Hier vindt u overzicht van alle bloeiende kamerplanten.  Gebruik de filters om uw juiste kleur of standplaats te vinden. Bloeiende planten zijn een aangename toevoeging in uw kamer voor plantenliefhebbers. Met een tropische kamerplant zoals de Anthurium of de Bromelia geeft u uw huiskamer binnen no time een nieuwe look. Bijzondere kamerplanten die u kunt matchen met potten van Fleurdirect. We hebben zelf een aantal combinaties gemaakt voor u, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de juiste pot voor uw bloeiende kamerplant te vinden.
 

Goede verzorging van diverse kamerplanten

Net zoals de meeste kamerplanten hebben de bloeiende planten van Fleurdirect ook behoefte aan goede verzorging. Als u de planten de verzorging geeft die ze nodig hebben, kunt u vaak maanden en soms wel jaren ervan genieten. Voordat u een plant bij ons koopt is het verstandig om eerst even onze verzorgingstips door te nemen, deze kunt u vinden bij de productpagina van de plant. De meeste planten hebben niet meer dan eenmaal per week water nodig. Om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u bij ons ook zelfwatergevende potten bestellen, dit scheelt ook weer qua tijd voor de verzorging van de plant. Bekijk ons aanbod en kies uit meer dan 40 verschillende bloeiende planten met unieke eigenschappen. De planten komen rechtstreeks van de kweker en zijn ideaal als u op zoek bent naar planten om uw interieur mee op te fleuren. 

Lees meer