Prijs
Min: €0
Max: €2000
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Gratis bezorgd v.a. 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Kamerplanten online

Op zoek naar kamerplanten online? Vind hier een groot assortiment aan kamerplanten. Mooie, grote, sterke kamerplanten; Fleurdirect heeft het in haar online assortiment.
Sinaasappelboom
40cm
15cm
22,95
21,65
Strelitzia reginae
130cm
35cm
129,95
122,59
Calathea zebrina
55cm
14cm
10,95
10,33
Pagina 1 van 27

Mooie kamerplanten die uw kamer opfleuren | Fleurdirect.nl

Om uw interieur eenvoudig op te vrolijken kunt u gebruik maken van kamerplanten. Planten worden al jarenlang gebruikt om meer vrolijkheid, sfeer en uitstraling te geven aan verschillende ruimtes. Zo kunt u er eenvoudig kantoren mee opvrolijken, maar ook uw woonkamer, slaapkamer of de keuken wordt opgefleurd met wat extra groen. Zo ontstaat er gemakkelijk een gezonde en huiselijke omgeving. Door de jaren heen zijn er diverse kamerplanten bijgekomen die tegenwoordig erg populair zijn. In het begin waren dit vooral snijbloemen zoals bijvoorbeeld de Anjer. Ook kwamen andere planten onder de aandacht en er werden diverse planten naar Nederland gebracht. Dit zorgde voor nieuwe trends op het gebied van kamerplanten en inrichting van een woning. Bij Fleurdirect.nl vindt u diverse soorten kamerplanten die u eenvoudig online kunt bestellen. Zo heeft u de keuze uit meer dan 500 verschillende planten voor in het interieur

 

Van groene- tot tropische kamerplanten vindt u hier

Planten komen in erg veel verschillende vormen en maten die ervoor kunnen zorgen dat een kamer er een stuk vrolijker uitziet. Fleurdirect.nl heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende kamerplanten waarbij er vast wel één tussen zit die perfect is voor uw woning. Een erg mooie plant die er exotisch uitziet is de bonsai, deze geeft een Aziatische sfeer. De boom heeft vaak een kronkelige stam en om het helemaal af te maken, is en mooie bloempot eronder ook erg mooi. Als u een kamer hebt met 1 centrale kleur, kunt u een bloempot kiezen dat er goed bijpast waardoor het allemaal mooi op elkaar aansluit. Een andere populaire plant zijn de planten die grote bladeren hebben en die vallen ook erg mooi op. Omdat kamerplanten vaak een smalle pot hebben, is het makkelijk om ze ergens in de hoek van een kamer te plaatsen. Naast deze supermooie kamerplanten hebben wij ook nog een uitgebreid assortiment van kantoorplanten, kunstplanten en buitenplanten. Omdat de kleinste details een kamer of kantoor kunnen afmaken, is het ook leuk om kleine planten in uw kamer te plaatsen die u er dan mooi uit kan laten springen.

 

Verschillende kamerplanten die snel worden geleverd

De meeste kamerplanten hebben verzorging nodig omdat ze water nodig hebben. Als u veel uit huis bent kan u er ook voor kiezen om een bloempot te nemen dat automatisch water geeft aan uw plant. Bij Fleurdirect.nl heeft u een uitgebreid assortiment aan kamerplanten die online veilig te bestellen zijn via iDeal, Mastercard en Visa. Als de bestelling boven de €45,00,- is, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor vragen over ons assortiment kunt u contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 010-760 27 00 of u kan een mail sturen naar info@fleurdirect.nl.

Lees meer