Prijs
Min: €0
Max: €500
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Diverse bananenplanten | Fleurdirect.nl

De bananenplant, ook wel Musa genoemd, is een mooie kamerplant die enorme bladeren heeft. Hij komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Australië, maar deze plant wordt hedendaags in veel tropische landen gekweekt. Dit komt door de vruchten van de plant, deze groeien optimaal in tropische omstandigheden. De plant smacht naar veel zonlicht en water om volop te blijven groeien. De bananenplant bloeit niet op vaste tijden van het jaar, het verschilt namelijk per soort. Zo kan het bijvoorbeeld wel vier jaar duren voordat de plant begint te bloeien, dit heeft te maken met het feit dat de plant een bepaalde hoogte moet bereiken voordat hij met het bloeiproces begint. Tijdens en na het bloeien is de plant is niet giftig. De bananenplant is ook een erg leuke plant om als cadeau te geven.

 

Bananenplant in pot kopen

De banenplanten van Fleurdirect worden geleverd in een pot. Wanneer u kijkt in ons assortiment ziet u dat alle planten geleverd worden in een plastieken pot, sommige planten worden echter geleverd in een speciale pot die bij de plant hoort. De Musa dwarf wordt geleverd in twee verschillende potten, een polystone pot of een bananaplanter. De polystone pot is gemaakt van een mengsel van vloeibare hars en natuurlijke mineralen, dit zorgt ervoor dat de pot erg stevig is en dat deze een mooie uitstraling geeft. Een bananaplanter is een speciale geweven pot gemaakt van bananenbladeren, dit zorgt ervoor dat deze pot milieuvriendelijk is en bijna niks weegt.

 

De mooiste kamerplanten online kopen

In het assortiment van Fleurdirect.nl vindt u planten voor op het kantoor of in de huiskamer van goede kwaliteit die lang mee gaan. Wanneer u vragen heeft over de planten uit ons assortiment, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook zult u in ons assortiment een groot aanbod aan kunstplanten vinden die u overal kunt neerzetten ongeacht de omstandigheden. U kunt alle planten eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen in onze webshop. Bent u op zoek naar een bepaalde plant maar weet u de naam niet? Maak dan gebruik van onze plantengids waarin u veel verschillende soorten planten kan vinden met daarbij de nodige informatie die u wellicht nodig bent.

Lees meer