Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Over ons

Wie is Fleurdirect

Ons team is gericht op het eenvoudig en snel opfleuren van uw omgeving. Onze producten zijn gezond, mooi en gericht op de nieuwste trends. Door middel van handige services zoals het opmaken van bloempotten met planten, willen wij onze klanten ontzorgen. Daarnaast willen wij hen verrassen met de kwaliteit van onze producten, door deze rechtstreeks van de beste kwekers en leveranciers te halen.

 

Fleurdirect is een jonge onderneming met enthousiaste werknemers. Samen werken wij met passie voor groen en proberen wij u een zo fijn mogelijke ervaring te geven! Ons team varieert qua leeftijd tussen 20 en 65 jaar en hebben allemaal hun eigen taak binnen het bedrijf. Of er nu wordt ingepakt, klanten te woord worden gestaan of de website op orde wordt gehouden, we proberen het allemaal met passie te doen!  Wij waarderen initiatief op alle lagen van de werkvloer. Onze interne slogan is ‘’we doen het met elkaar’’.

 

Missie en visie

Als team van Fleurdirect willen wij u enthousiast maken voor groen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een mooie plant in huis onmisbaar is voor de gezondheid en het humeur. Door u de mooiste producten van de beste kwaliteit te bezorgen, hopen wij die enthousiasme over te brengen.  Voor deze missie worden de beste en mooiste kamerplanten geselecteerd, zodat u een zorgeloze ervaring heeft bij Fleurdirect. Dankzij onze kennis in de sierteeltsector kunnen wij u de meest vernieuwende en trendy producten aanbieden. Wordt u al enthousiast?

De Wooninrichting-sector zal blijven veranderen en wij zullen deze op de voet volgen. In de toekomst hopen wij u namelijk nog steeds te kunnen voorzien van de meest vernieuwende en trendy producten. Natuurlijk willen wij u enthousiasme voor groen behouden, dus zullen wij onze uiterste best doen en u de beste service leveren.

 

Kernwaarden

De kernwaarden van Fleurdirect zijn terug te vinden in de naam. Fleur staat voor het opfleuren van uw omgeving, wat graag voor u doen met onze producten. Direct staat ervoor dat het opfleuren eenvoudig en snel voor u moet zijn, door middel van een duidelijke website, handige productinformatie en snelle levertijden.

 

Wij onderscheiden ons in de kwaliteit van onze producten, een assortiment naar de laatste trends, shopbeleving en uitstekende service. De kwaliteit van onze producten willen wij waarborgen door alleen met de meest gerenommeerde kwekers samen te werken. Ook hebben wij een interne kwaliteitscontrole op onze producten. Ons aanbod van bloempotten is naar de allerlaatste trends, zodat u de meest trendy combinaties planten en bloempotten kunt kiezen. Door middel van sfeerfoto’s, handige icoontjes en design hopen wij u een fijne shopervaring te geven. Als u dan toch nog ergens mee zit, kunt u altijd contact met ons nemen en helpen wij u graag!

 

Geschiedenis

Fleurdirect is in 2014 opgericht door een jonge ondernemer die al langere tijd in de sierteelt heeft gewerkt. Samen met ons team hebben hij een enorme passie voor alles wat met sierteelt te maken heeft. Deze passie willen wij graag delen met u en daarom hebben wij deze webshop opgericht. Door middel van de producten in onze webshop willen wij u net zo enthousiast maken voor groen als wij!