Prijs
Min: €0
Max: €400
Hoogte
Min: 0CM
Max: 100CM
Diameter
Min: 0cm
Max: 10cm
Standplaats
Bovenaanzicht Zijaanzicht
Verzorging
Merken

Areca palm kopen

Een areca palm kunt u eenvoudig kopen bij Fleurdirect ✓ direct van de beste kwekers ✓ ruime keuze ✓ gratis verzending vanaf €45,00 ✓ levering 1-2 werkdagen
Goudpalm Areca XL
175cm
32cm
89,95
82,52
Goudpalm Areca XXXL
220cm
40cm
169,95
155,92
Goudpalm XXL
200cm
34cm
109,95
100,87

Areca palm kopen | Fleurdirect.nl

De Areca palm vindt van nature vaak in een tropisch klimaat, zoals de naam al zegt valt deze plantensoort onder de palmen. De Areca palm heeft verschillende namen, zo heeft u de Arekapalm, Goudpalm en Chrysalidocarpus Lutecen. Deze plant komt oorspronkelijk uit de tropen, hier is het vaak wat vochtig en warm, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Madagaskar. De Areca palm groeit erg laag, maar sommige soorten kunnen ook uitgroeien tot een grote boom. De bladeren van deze groene kamerplant zijn erg sierlijk, dit komt doordat ze dus en lang zijn. De kleur van de Areca palm kan van elkaar verschillen, de ene heeft een wat lichtere kleur groen en de ander is wat donkerder van kleur, zo kunt u de planten ook goed combineren met andere kamerplanten.
 

Verzorging van de Areca palm

Deze mooie en sierlijke kamerplant groeit snel en heeft daarom ook iets meer verzorging nodig, de plant is gewend om in een vochtige omgeving te staan, regelmatig besproeien is dus van belang. De Areca palm komt uit een warm klimaat, maar direct zonlicht kan deze kamerplant niet te lang verdragen, zorg er daarom voor dat de plant een aantal meter vanaf het raam wordt geplaatst. Deze twee handelingen zorgen ervoor dat de bladeren langer groen blijven en dat de plant mooi door kan groeien. Wat extra verzorging kan geen kwaad, gebruik hier voor speciale voeding die regelmatig moet worden toegediend zodat de palm langer meegaat. Natuurlijk kan het voorkomen dat de puntjes van de bladeren gaan verkleuren, dit komt vaak door te veel zonlicht, als dit gebeurt kunt u de verkleurde puntjes er gewoon afknippen. Wilt u meer informatie over de verzorging van deze plant, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice die u graag helpt.
 

Eenvoudig online bestellen van de beste planten

In het grote assortiment van Fleurdirect.nl vindt u de mooiste planten, al onze kamer- en kantoorplanten worden direct geleverd van de beste kwekers. Het bestellen van deze planten is erg eenvoudig en kan zo vanuit huis worden gedaan, heeft u een bestelling boven de €45,- dan wordt deze gratis bij u aan huis geleverd. De bezorg dag en het tijdstip waarop uw artikelen worden geleverd kunt u zelf kiezen, zo bent u altijd in huis als uw bestelling wordt bezorgd. Bekijk ons assortiment en met behulp van de verschillende categorieën en filters vindt u snel en gemakkelijk de beste kamerplanten, kantoorplanten, orchideeën, verzorgingsproducten en andere accessoires voor de scherpste prijzen. 

Lees meer