Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...
Chamaerops Chamaerops
50cm
24cm
39,95
36,65
Chamaerops Chamaerops
70cm
21cm
24,95
22,89
Chamaerops Chamaerops
80cm
19cm
19,95
18,30
Chamaerops Chamaerops
90cm
24cm
49,95
45,83
Chamaerops Chamaerops
55cm
15cm
12,95
11,88
Chamaerops Chamaerops
40cm
19cm
29,95
27,48

Chamaerops | Fleurdirect.nl

De Chamaerops behoort tot de palmen, deze palm is de enige die van oorsprong uit Europa komt. Deze plant komt voornamelijk voor in bijna alle landen die langs de Middellandse Zee liggen. In vergelijking met de andere palmen wordt de Chamaerops niet zo groot, daarom wordt deze ook wel de Europese Dwergpalm of Dwergwaaierpalm genoemd. De Dwergwaaierpalm is een struikachtige palm met een aantal stengels waaraan de bladeren groeien. De stengels van deze palm groeien langzaam en vaak blijven deze dicht bij elkaar staan zodat het een compacte, maar toch een sierlijke palm is. De Chamaerops staat ook in delen van Nederland, hier is de plant winterhard, zo kan de Dwergwaaierpalm met gemak de dalende temperaturen doorstaan. Doordat het een mediterrane plant is houdt deze ook wel erg van de warmte en de zon, als deze plant binnen staat zorg er dan voor dat deze op een zonnige en warme plek staat.
 

Ruim assortiment aan mediterrane kamerplanten

Bij Fleurdirect.nl zijn er twee soorten van de Chamaerops te verkrijgen, zo vindt u bij ons de Vulcano en de Humilis. De Dwergwaaierpalm wil liever niet in een droge grond staan en daarom is het belangrijk dat de grond altijd iets vochtig is, niet te vochtig want dan kunnen de wortels verzuipen. Het is afhankelijk van de grote van de plant hoeveel water deze nodig heeft, eens in de week ik vaak genoeg voor de Dwergwaaierpalm. Deze kamerplant heeft ongeveer 5 uur zonlicht nodig op een dag, u kunt de plant dus het beste bij het raam plaatsen. Maar geen zorgen, de Chamaerops kan veel verschillende omstandigheden overleven.
 

Online bestellen van uw planten

Het online kopen van uw kamerplanten, kantoorplanten en accessoires kan heel eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke webshop. Besteld u vandaag, dan kunt u uw interieur binnen een aantal dagen al helemaal opfleuren met de mooiste kamerplanten. Onze kamerplanten komen direct van de beste kwekers en zijn van topkwaliteit, zo gaan ze een hele tijd mee. Naast ons ruime assortiment aan kamerplanten vindt u ook allerlei accessoires en verzorgingsproducten voor de planten. Ook hebben wij een speciale plant- en pot opmaakservice, zo kunnen wij u de mogelijkheid bieden om uw bestelde planten op te maken met de diverse potten uit ons assortiment. Voor vragen over onze service of over een van onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Lees meer