Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Olijfbomen | Fleurdirect.nl

De olijfboom is een platensoort die valt onder de mediterrane planten en is van nature dan ook te vinden in de landen binnen het Middellandse zeegebied. De Olijfboom bestaat al eeuwen en werd ongeveer 600 jaar voor Christus al geteeld in Spanje, Italië en Griekenland, in deze landen zijn olijven dan ook erg populair. De olijfbomen kunnen in deze landen goed groeien doordat het klimaat er prima is hiervoor, het is er warm en de zon komt regelmatig voorbij. Doordat de leefomstandigheden daar goed zijn voor de olijfbomen kunnen deze goed groeien en daardoor zijn de olijven ook erg lekker. In Nederland worden olijfbomen vooral gekweekt in speciale kassen, hierin worden de perfecte omstandigheden nagebootst waardoor ze ook in ons land goed kunnen groeien. Een olijvenboom kan ook prima een plekje krijgen in de woonkamer, daarnaast is de keuken ook een leuke plek voor deze mediterrane plant.
 

Olijfbomen gemakkelijk online kopen

In de gebruiksvriendelijke webshop van Fleurdirect.nl vindt u verschillende olijfbomen voor de scherpste prijzen. Zo hebben we kleine olijfbomen, maar ook grotere olijfbomen die ongeveer 1.50 meter zijn. De grote olijfbomen kunnen ook prima in uw woonkamer staan, in een zonnige hoek of op een andere plek in uw huis. De olijfboom heeft zonlicht nodig en houdt ervan om op en warme plek te staan. Deze plant moet altijd in een wat vochtige grond staan en heeft dan ook wekelijks wat water nodig. Er zijn diverse soorten olijfbomen te verkrijgen, het verschil zit dan voornamelijk in de stam, er zijn namelijk olijfbomen met een dikke stam en er zijn er wat met een lange dunne stam.
 

Ruime keuze uit de mooiste kamer- en kantoorplanten

U kunt kiezen uit een mooie olijvenboom, maar in ons assortiment vindt u ook nog andere mediterrane planten die u binnen kunt plaatsen. Zo hebben we citroenbomen, Laurierbomen en andere mediterrane planten die allemaal uniek zijn. Naast deze mediterrane planten vindt u ook nog vele andere soorten planten in onze webshop, zo hebben we de mooiste kamerplanten en kantoorplanten. U kunt ervoor kiezen om een groene kamerplant te bestellen, maar ook hebben wij bloeiende kamerplanten die meer kleuren bevatten. Zo kunt u eindeloos blijven combineren met de kamerplanten en dat voor de scherpste prijs. Bestel nu snel en eenvoudig de mooiste kamerplanten online. 

Lees meer