Hoogte
Min: CM
Max: CM
Enter
Diameter
Min: CM
Max: CM
Enter
Standplaats
Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Sinaasappelboom voor binnen | Fleurdirect.nl

De sinaasappelboom valt onder de citrusboom, om goed te kunnen groeien hebben ze de juiste verzorging nodig en een goede standplaats. Oorspronkelijk komt de sinaasappel uit China, in de 18e eeuw werd dit fruitsoort ook in Nederland verspreid. De meeste sinaasappelbomen staan in Spanje en andere warme landen waar ze goed kunnen groeien. Toch vindt u deze bomen ook in Nederland, maar dan vooral in de woonkamers. Door de vrolijke en frisse kleuren van deze prachtige kamerplant geeft het een kleurrijke uitstraling aan het interieur. In de zomer kunt u deze plant ook buiten neerzetten om zo het terras of de tuin wat meer kleur mee te geven. In de webshop van Fleurdirect.nl vindt u deze sinaasappelbomen in verschillende formaten en dat voor de beste prijzen.

 

Diverse sinaasappelbomen online kopen

Bent u op zoek naar een mooie sinaasappelboom voor binnen? Dan bent u bij Fleurdirect.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u diverse citrusbomen en andere mediterrane planten. De sinaasappelbomen zijn in verschillende formaten te verkrijgen, zo zijn er kleine boompjes maar ook grote versies van 1,50 meter. Deze mooie planten komen direct van de beste kwekers en zijn daardoor van een hoogwaardige kwaliteit. Als u de sinaasappelboom goed verzorgt kan deze lang mee gaan en kunt u er heerlijke vruchten vanaf halen. Deze kleurrijke plant houdt van veel licht, maar staat niet graag direct in het zonlicht. Ook is het verstandig om in het voorjaar en in de zomer de sinaasappelboom wat extra voeding te geven zodat deze optimaal kan groeien en bloeien. Rond de maand september kunnen de vruchten worden geoogst, zijn ze dan nog niet helemaal rijp dan kunt u wachten tot oktober. U kunt de sinaasappels gewoon als fruit eten, maar ze zijn ook heerlijk te verwerpen in diverse gerechten.

 

Ruim assortiment aan mediterrane planten

Naast de sinaasappelbomen vindt u ook nog andere mediterrane planten in onze webshop. Zo heeft u een keuze uit olijfbomen, citroenbomen en meer prachtige bloeiers. Niet alleen vindt u bij ons mediterrane planten, we hebben ook nog een ruim aanbod aan groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en verschillende planten voor op het kantoor. U kunt al deze planten eenvoudig online bestellen en u kunt uw bestelling veilig afrekenen doormiddel van onder andere iDeal, Visa en AfterPay. Heeft u vragen over een van onze planten of over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u gebruik maken van onze plant- en pot opmaakservice om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment en bestel direct online de mooiste planten voor in huis of op het kantoor!

Lees meer