Gratis bezorgd vanaf 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Orchidee kopen

Orchideeën | Fleurdirect

Orchideeën behoren tot de grootste plantenfamilies die er bestaan in de wereld, er zijn dus veel verschillende soorten van deze kamerplanten verkrijgbaar. We kunnen met zekerheid zeggen dat er meer dan 30.000 diverse soorten orchideeën bestaan en jaarlijks worden er weer nieuwe soorten gevonden. Tegenwoordig vinden deze planten over de hele wereld en zijn ze erg populair voor in de tuin of om in een pot in de huiskamer te hebben. Deze kamerplanten zijn vrij gemakkelijk te verzorgen en hebben niet veel onderhoud nodig. Orchideeën kunnen soms wel jarenlang blijven leven en met de juiste verzorging kunt u dus gedurende een lange periode genieten van de fraaie bladeren en bloemen.
 

Orchidee kopen?

Bij Fleurdirect kunt u eenvoudig uw orchidee online kopen. Vrolijk uw woonkamer op met een orchidee uit het unieke assortiment van Fleurdirect. De orchideeën zijn in verschillende stijlen te verkrijgen in onze online orchidee shop. Een kleine orchidee met witte kleur, of toch liever een orchidee met een vanille kleur. Kies een orchidee die aansluit bij uw smaak: In ons uitgebreide aanbod kunt u kiezen uit verschillende kleuren en tinten. Voor alle interieur inrichtingen zijn er wel passende orchideeën te vinden in onze webshop! 

Een orchidee is een gemakkelijk te verzorgen kamerplant. Deze plant bloeit zo'n drie maanden bij u in huis of kantoor. Met de juiste verzorging kunt u zelfs jarenlang van uw orchideeën genieten. Om dat voor elkaar te krijgen kunt u kijken bij de verzorgingstips voor orchideeën op onze website. We hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet. Veel plezier bij het uitzoeken en kopen van uw orchidee.
 

De beste orchidee shop

Op Fleurdirect.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment orchideeën. We hebben een aantal leuke combinaties van orchideeën met pot voor u klaargezet. Het is mogelijk om deze leuke kamerplanten bij ons te bestellen om cadeau te doen. Voor €1,50 kunt u er een kaartje bij krijgen waar u een tekst voor mag bedenken. Het cadeau wordt binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd. Bestel eenvoudig al uw orchideeën en andere kamerplanten op Fleurdirect.nl en creëer een geweldige sfeer in uw huiskamer of op kantoor!

Lees meer