Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Planten in uw badkamer

  • Geplaatst op
Planten in uw badkamer

Planten in uw badkamer

Heeft u ooit wel eens nagedacht over planten in uw badkamer? Dit geeft de badkamer een erg natuurlijke look. In veel ruimtes in huis bevinden zich vaak planten. Planten fleuren uw huis op en het wordt direct een stuk levendiger. Dus waarom geen planten in de badkamer? Hier begin en eindigt u de dag vaak. Dus waarom zou u de dag niet beginnen in een levendige ruimte met planten? Toch houden niet alle planten van de badkamer. Dit komt door de hoge luchtvochtigheid. Lijkt een plant in de badkamer u wel wat? Lees dan hieronder welke planten het meest geschikt zijn voor de badkamer. 


Drakenplant

De drakenplant, ook wel de Dracaena genoemd, is een ontzettend makkelijke plant die het bij minimale verzorging erg goed doet. Deze plant is ideaal voor mensen die van planten houden, maar er niet veel tijd in willen steken. Wanneer er in een ruimte een lage luchtvochtigheid is, krijgt de Dracaena bruine plekken op het blad. Door de hoge luchtvochtigheid in de badkamer zal de plant geen bruine plekken krijgen en kunt u er volop van genieten!


Kentia Palm

De Kentia Palm is één van de sterkste palmsoorten. De Kentiapalm staat het liefst in een ruimte waar hij niet direct in het zonlicht staat. Deze uiterst sterke plant heeft weinig water nodig. Hoe donkerder de Kentia Palm, des te minder water hij nodig heeft. De Kentiapalm heeft ook nog eens een sterk zuiverende werking. In het assortiment van Fleurdirect vindt u naast de Kentiapalm allerlei verschillende soorten palmen. Met deze palm zorgt u voor een frisse badkamer met een levendige uitstraling.


Aloë Vera

De Aloë Vera is een oersterke plant. De plant heeft heel weinig water nodig en is niet heel kieskeurig voor de plek waar u hem neer zet. Het sap van de Aloë Vera kan voor erg veel dingen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsmasker voor het herstel van de huid. De Aloë Vera is een levendige plant die perfect in uw badkamer past. Bekijk het ruime assortiment Aloë Vera planten van Fleurdirect.


Bamboe

De bamboe is op zichzelf al een erg mooie houtsoort als decoratie in uw huis. Naast decoratie is deze plant ook perfect als plant voor uw badkamer. De bamboe past zich eenvoudig aan het klimaat aan. Voor veel mensen straalt de bamboe rust uit, dit is juist de sfeer die je in de badkamer wilt creëren. De Bamboe heeft weinig licht nodig en groeit zelfs zonder aarde. Een leuke plant neerzetten en tegelijk rust creëren in uw badkamer? Kies dan voor de bamboe van Fleurdirect.