Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Knallend 2019 in met onze plantenpakketten

  • Geplaatst op
Knallend 2019 in met onze plantenpakketten

Als eerste willen wij van Fleurdirect u een gelukkig 2019 wensen! Alle groene vingers er nog aanzitten? Dan is het eens tijd om het nieuwe jaar in te luiden. In deze blog willen wij onze plantenpakketten eens ‘in het zonnetje zetten’. De populaire moderne- en industriële interieurstijlen van 2018 zetten zich voort in 2019. Dit is dan ook één van de belangrijkste redenen dat wij onze plantenpakketten onder de loep nemen. De bovenstaande interieurstijlen staan bekend om hun strakke vormen en harde kleuren.

Probeer daarom eens om wat natuurlijk accent toe te voegen. Dit zal ervoor zorgen dat er gezellige sfeer wordt gecreëerd. Toch geldt dit niet alleen voor de moderne- en industriële interieurstijlen maar ook voor vele andere interieurs. Het natuurlijk effect past namelijk bij iedere ruimte. Onze plantenpakketten bestaan voornamelijk uit groene kleuren. Dit zorgt ervoor dat u de plantenpakketten ook gemakkelijk cadeau kunt doen.

 

Plantenpakketten in diverse soorten en maten

Wij van Fleurdirect.nl hebben diverse soorten plantenpakketten in elkaar gesteld. Het grote voordeel hiervan is dat u niet hoeft te prakkeseren of de planten op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor veel rust en voorkomt cognitieve dissonantie. De pakketten zijn niet alleen qua planten zeer uiteenlopend maar ook qua prijzen. Wilt u een paar goedkope planten om uw interieur op te vrolijken dan is het vetplantenpakket een aanrader. Dit pakket bestaat uit vier kleine vetplanten die niet boven de 30centimeter komen. Het bijkomende voordeel is dat de vetplanten uit dit pakket onderhoudsarm zijn. U hoeft de planten maar één keer per 2 weken water te geven.

 

Een ander plantenpakket die wij graag willen uitlichten is het pakket met tropische plantenpakket. Dit pakket is een combi van diverse tropische planten die variëren in grootte. Hierbij verschillen de tropische planten voornamelijk in hoogte. De kleinste plant genaamd Calathea heeft de unieke eigenschap dat de bladeren sluiten wanneer het nacht wordt. Deze Calathea neemt weinig ruimte in beslag maar heeft een belangrijke impact op de sfeer. De kleurrijke plant met zijn unieke bladeren brengt namelijk het natuurgevoel met zich mee.

 

De grootste plant in dit tropisch pakket is de Pachira Aquatica. Deze grote plant staat bekend als de Watercacao en de Geldboom. Dit komt omdat de vruchten van deze boom werden gebruikt als vervanging van cacao. Daarnaast wordt deze boom ook gezien als een boom die geluk en geld aantrekt. Desondanks deze fantasierijke bijnamen staat de Pachira Aquatica bij Fleurdirect gewoon bekend om haar prachtige gevlechte stronk en mooie rustgevende bladeren. Mede door deze plant is het tropische plantenpakket een absolute musthave voor uw interieur.

 

Creëer eenvoudig een groene, gezellige en gezonde omgeving

De plantenpakketten van Fleurdirect.nl zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Ook worden de pakketten vaak ingezet om kantoren op te vrolijken. Dit zorgt voor verbetering van sfeer en werkvermogen. Heeft u interesse in één van onze pakketten? Twijfel dan niet en begin met het genieten van alle voordelen. Nog vragen of behoefte aan meer informatie. Bekijk dan onze contactpagina en neem contact op met één van onze medewerkers!