Gratis bezorgd v.a. 45,-

Binnen 48 uur in huis

Beoordeling: 9.2

Kamerplant trends voor het voorjaar van 2018

  • Geplaatst op
Kamerplant trends voor het voorjaar van 2018

De winter komt al bijna weer tot een einde en de lente staat alweer om de hoek. Toch moeten we nog eentjes geduld hebben totdat het weer warmer wordt buiten. Toch zijn er al een aantal tekenen van de lente te zien, zo groeien hier en daar al wat sneeuwklokjes.

Kamerplant trends voor het voorjaar van 2018

De winter komt al bijna weer tot een einde en de lente staat alweer om de hoek. Toch moeten we nog eentjes geduld hebben totdat het weer warmer wordt buiten. Toch zijn er al een aantal tekenen van de lente te zien, zo groeien hier en daar al wat sneeuwklokjes. Door deze sneeuwklokjes krijgt u al gauw een lentegevoel en komt het dus steeds dichterbij. Wilt u ook graag alvast de lente in huis halen, dan kan dit door middel van verschillende kamerplanten. De winterbloeiers zijn deze maand dé woonplanten van februari, maar daarnaast zijn er ook nog vele andere planten die de lente in huis halen. Zo kunt u kiezen voor tropische kamerplanten, dit is bijvoorbeeld een bananenplant of een prachtige palm. Door de mooie groene kleuren van deze tropische kamerplanten creëert u snel en eenvoudig een vrolijke lentesfeer in huis.

 

Bananenplant of palm om de lente in huis te halen

De bananenplant is een echte must om zo de tropische sfeer in huis te halen. Deze kamerplant is perfect voor in het voorjaar en staat bekend om de prachtige grote bladeren. Er zijn erg veel verschillende soorten die onder de bananenplant vallen, zo zijn er ontzettend veel keuzes. Door de grootte  van de bananenplant zorgt u er binnen no-time voor dat uw interieur is gevuld met groen. De bananenplant is al eeuwenoud en komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Australië, maar wordt nu in veel tropische landen gekweekt. En u kunt deze tropische plant in uw woonkamer hebben.

Naast een bananenplant zijn palmen ook perfect om de lente tegemoet te komen. Palmen zorgen namelijk ook voor een vrolijke en vooral ook tropische sfeer in huis. Er zijn verschillende soorten palmen, zo is de Goudpalm een bekend, maar ook de Kentiapalm is de perfecte plant voor in de woonkamer. Door de, vaak lichtgroene, kleur van de palm, komt er een frisse kleur in huis en door de smalle bladeren geeft dit al snel een vrolijke uitstraling.

 

Kamerplanten met een frisse uitstraling

Een bananenplant, Kentiapalm, Goudpalm of andere palmsoort zijn de perfecte kamerplanten om een frisse uitstraling te geven aan het interieur. Zo zijn er nog veel meer verschillende kamerplanten die zo’n frisse look geven. Maar er zijn ook kamerplanten die de lucht binnen frisser en schoner maken. Zo zijn er kamerplanten die de lucht binnen zuiveren en zorgen voor meer zuurstof in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of andere ruimte. Daarnaast kan het ook vieze geurtjes neutraliseren en zo hebt u eigenlijk een natuurlijke luchtverfrisser in huis. Bij Fleurdirect.nl vindt u diverse luchtzuiverende planten, maar ook bananenplanten en verschillende palmsoorten. Deze kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen!