Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Mannenplanten zijn de stoere woonplanten van de maand juni

  • Geplaatst op
Mannenplanten zijn de stoere woonplanten van de maand juni

Deze maand staan de mannenplanten in de spotlight, de groene bromance spat er in juni vanaf. Maar wat zijn nou eigenlijk echte mannenplanten? Dit zijn verschillende planten die een robuuste, stoere en stevige uitstraling hebben.

Mannenplanten zijn de stoere woonplanten van de maand juni

Deze maand staan de mannenplanten in de spotlight, de groene bromance spat er in juni vanaf. Maar wat zijn nou eigenlijk echte mannenplanten? Dit zijn verschillende planten die een robuuste, stoere en stevige uitstraling hebben. Deze planten zijn vaak wat makkelijker te onderhouden en zo zijn ook mannen in staat om een kamerplant mooi groen en bloeiend te houden. Onder de mannenplanten vallen verschillende kamerplanten, zo is de Codiaeum een echte mannenplant. De stoere en grote bladeren van deze plant bevatten verschillende kleuren waardoor het een ruimte gelijk opvrolijkt. De Codiaeum wordt ook wel Croton genoemd, dit is eigenlijk de oude Latijnse naam. Deze mannenplant heeft wel wat aandacht en liefde nodig, maar is toch redelijk gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast is de Schefflera ook een echte mannelijke plant die het goed doet in de mancave of gewoon in de woonkamer. Dit is een sierlijke kamerplant, maar toch heeft deze ook een stoere en robuuste uitstraling. De Schefflera heeft maar weinig water nodig en houdt van een lichte standplaats, een zeer gemakkelijke kamerplant dus.

 

De Scindapsus, Philodendron en de Vrouwentong

Eerder benoemden we al twee prachtige mannenplanten, maar er zijn nog meer planten die een mannelijke en stoere uitstraling hebben. Zo is de Scindapsus ook van de partij, deze robuuste kamerplant behoort tot de familie Araceae. De Scindapsus is een grote plant met grote en sierlijke felgroene bladeren. Naast dat deze mannenplant een mooie uitstraling heeft is deze ook nog eens luchtzuiverend, zo vangt u twee vliegen in één klap!

 

De Philodendron behoort ook tot de mannenplanten en dit kunt u dan ook gelijk zien. Deze kamerplant is groot en heeft een unieke uitstraling. De Philodendron wordt ook wel gatenplant of Monstera genoemd en behoort, net zoals de Scindapsus, tot de familie van de Araceae. Dit is de perfecte mannenplant, deze plant heeft namelijk maar weinig verzorging nodig en is daardoor erg makkelijk te onderhouden. Naast de Scindapsus en de Philodendron is de Vrouwentong ook een zeer mannelijke plant, al zou u dit niet gelijk denken als u de naam zo hoort. De Vrouwentong, ook wel Sansevieria genoemd, is nog makkelijker te onderhouden dan de Philodendron. Met af en toe wat water en een lichte standplaats blijft deze plant mooi groen en behoudt deze de sierlijke en mannelijke uitstraling.

 

De perfecte kamerplanten voor Vaderdag    

Vaderdag komt er al snel aan, de dag dat u uw vader in het zonnetje kunt zetten. Alleen bent u nog op zoek naar het juiste cadeau om zo te laten zien dat u de beste vader hebt. Hoe kunt u dit nou beter doen dan met een echte mannenplant. Deze grote kamerplanten zijn perfect voor in de woonkamer, zo kan iedereen ervan genieten. Daarnaast kunnen deze mannenplanten ook prima in de slaapkamer of in de mancave staan. U kunt kiezen voor verschillende mannenplanten, het is maar net welke plant het beste bij uw vader past. In de webshop van Fleurdirect.nl kunt eenvoudig diverse mannenplanten online bestellen voor Vaderdag. Deze kunt u in een stoere pot laten opmaken en we kunnen het ook voor u inpakken, zodat het cadeau al helemaal gereed is. Hoe makkelijk wilt u het hebben? Een prachtig cadeau waar uw vader ook echt wat aan heeft en dat voor een scherpe prijs.