Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

De groene trends van 2017

  • Geplaatst op
De groene trends van 2017

Het is weer een nieuw jaar en in dit jaar zijn er geen regels op het gebied van kamerplanten in het interieur. Een nieuwe start om de woonkamer er weer prachtig uit te laten zien en de winter blues een beetje te vergeten.

De groene trends van 2017

Het is weer een nieuw jaar en in dit jaar zijn er geen regels op het gebied van kamerplanten in het interieur. Een nieuwe start om de woonkamer er weer prachtig uit te laten zien en de winter blues een beetje te vergeten. Januari staat namelijk niet zo zeer bekend als de vrolijkste maand van het jaar, maar daar is gelukkig wel wat aan te doen. Het hoeft allemaal niet precies goed te zijn, als u het zelf mooi vindt dan is het prima en zo kunt u helemaal losgaan. Wat wordt het voor plant, een kleine of grote kamerplant, een luchtzuiverende plant of een met grote bladeren. Het verschilt natuurlijk per persoon wat diegene mooi vindt en waarvoor hij of zij kiest om in het interieur te hebben.

 

Groene voornemens

Een nieuw jaar betekend een nieuw begin, veel mensen hebben verschillende voornemens voor het nieuwe jaar. Een van die voornemens kan zijn om meer groen in huis te halen. Zo kunt u ervoor kiezen om sierlijke kamerplanten te plaatsen in het interieur, maar u kunt zelf ook een prachtige groene creatie maken. Zo zijn er online verschillende ideeën te vinden hoe u meer groen in huis kunt halen op een speciale manier. Zo kunt u de mooiste planten aan de muur hangen en een mooie zelfgemaakte hangende pot. Maar ook een lijst met kamerplanten kan prima uw muur opvrolijken en zo ook gelijk het gehele interieur. Hoewel de eerste maand van het jaar vaak minder leuk worden bekeken maakt u het hierdoor weer vrolijk. Wilt u graag meer groen in huis, maar ziet u eigenlijk een beetje op tegen het verzorgen en onderhouden van de planten. Daarvoor is gelukkig een oplossing, u kunt ook kiezen om kunstplanten te plaatsen, deze hoeven niet te worden verzorgd en het kost u dus verder geen tijd.

 

Een klein bos in uw woonkamer

Het hoeft niet altijd één plant te zijn die in uw woonkamer staat, u kunt er ook een hele creatie van maken. Door kleine planten te combineren met elkaar in een pot ontstaat er vanzelf een klein bos die een extra groene uitstraling geeft aan de ruimte. U kunt helemaal zelf bepalen welke kamerplanten u het beste bij elkaar vindt passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ficus, deze heeft diverse soorten onder zich die prima te combineren zijn. Een kleine ficus en een grote ficus, daartussen wat mos en zo creëert u uw eigen mini bos in de woonkamer. En dat ook nog eens zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. Doordat de ficus een sterke kamerplant is en dus wel een stootje kan hebben, kunt u gerust wat kunstbloemen eraan hangen om zo de lente alvast tegemoet te komen.