Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Dit waren de mooiste kamerplanten van 2017

  • Geplaatst op
Dit waren de mooiste kamerplanten van 2017

Het jaar 2017 is bijna weer voorbij, wij blikken daarom graag even terug op alle mooie planten die dit jaar voorbij zijn gekomen. Iedere maand heeft er een andere plant in de spotlights gestaan.

Dit waren de mooiste kamerplanten van 2017

Het jaar 2017 is bijna weer voorbij, wij blikken daarom graag even terug op alle mooie planten die dit jaar voorbij zijn gekomen. Iedere maand heeft er een andere plant in de spotlights gestaan. Zo begon het allemaal met de Ficus, deze werd opgevolgd door exclusieve palmen als de Cycas en Rhapis. In het voorjaar van 2017 was het de Bananenplant die in het zonnetje stond. Ook werd er in dit jaar aan de heren gedacht, met de prachtige mannenplanten (Philodendron, Scindapsus etc.). In het najaar kwamen vooral de Alocasia, de zuiver groene planten, zoals de klimop en potgerbera aan bod. Daarnaast was de Cyclaam ook zeker niet te missen in het najaar en het jaar eindigde met de prachtige en kleurrijke Amaryllis. Een prachtig jaar van de mooiste kamerplanten. En er komt weer een nieuw jaar aan met daarin weer unieke kamerplanten en de mooiste trends.  

 

Het nieuwe jaar in met de mooiste kamerplanten

We zijn de kerstdagen weer voorbij en het nieuwe jaar staat om de hoek. Om het jaar goed te beginnen kiest u voor een paar prachtige kamerplanten. De kamerplanten zorgen voor een mooie uitstraling in uw interieur en op deze manier gaat u knallend en vrolijk het nieuwe jaar in. Maar welke kamerplanten kunt u nou het beste kiezen? Dit verschil erg per persoon, per woning en per interieur. Niet iedereen houdt van dezelfde planten en niet iedere kamerplant past in elk interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijke bloeier, maar daarnaast is een strakke donkergroene kamerplant ook erg mooi. Het ligt er maar net aan waar uzelf van houdt. Om de romantiek en gezelligheid van kerst een beetje vast te houden, kunt u natuurlijk de kerststerren natuurlijk ook nog even laten staan.

 

Liefde en romantiek, een van de trends van 2018

Een van de stijltrends die we in 2018 zeker voorbij zien komen is romantiek en liefde. Maar hoe kunt u deze trend nou verwerken in het interieur. Met planten natuurlijk! Kamerplanten zorgen al gauw voor een liefdevol interieur. Romance 3.0, de trend die u veel tegen zult komen aankomend jaar. Om deze romantische stijl te creëren in uw woning, kiest u voor donkere kleuren. Deze donkere kleuren kunt u dan weer combineren met een prachtige kleuruitspatting van een mooie bloeiende plant. Zo kunt u kiezen voor een donkergroene kamerplant in combinatie met een kleurrijke plant die mooie bloemen laat bloeien. Ook is het erg mooi om donkere kleuren te combineren met pastel kleuren om het interieur zowel warm als fris te maken. Genoeg mogelijkheden dus om de liefde romantiek toe te passen in uw interieur.