Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Fleur de tuin op met buitenplanten van Fleurdirect!

  • Geplaatst op
Fleur de tuin op met buitenplanten van Fleurdirect!

Het zomerse weer zorgt ervoor dat u weer lekker buiten kunt zitten met bijvoorbeeld visite, vrienden en familie. In zulke situaties is het belangrijk dat de tuin er dan ook weer strak bij ligt. Er zijn diverse manieren om uw tuin in te delen en te decoreren.

Fleur de tuin op met buitenplanten van Fleurdirect!

Het zomerse weer zorgt ervoor dat u weer lekker buiten kunt zitten met bijvoorbeeld visite, vrienden en familie. In zulke situaties is het belangrijk dat de tuin er dan ook weer strak bij ligt. Er zijn diverse manieren om uw tuin in te delen en te decoreren. De buitenplanten van Fleurdirect kunnen u hier een handje bij helpen. Dit zijn namelijk planten met een chique uitstraling die tegen alle weersomstandigheden kunnen.

 

Buxus

De buxus planten zijn er in diverse varianten. Bij het uitzoeken raden wij u dan ook zeker aan om te gaan kijken welke buxusplanten geschikt zijn voor uw tuin. Wanneer er sprake is van een zeer grote tuin is het verstandig om te kiezen voor een robuuste buxus. Een mooie plant voor in een grote tuin is bijvoorbeeld de Buxus Sempervirens 4-bol.

Deze opmerkelijke plant bestaat (zoals de naam al verklapt) uit vier bollen die diagonaal op elkaar overlopen. De Buxus Sempervirens is een grote plant die bestand is tegen hevige kou. De 170 centimeter lange plant kan namelijk tot 18 graden onder nul. U moet er alleen op letten dat u de buxus niet in de volle zon posteert.   

 

Taxus

De taxus planten worden vaak vergeleken met de buxus. Qua uiterlijk is dit ook makkelijk te begrijpen aangezien ze veel van elkaar weg hebben, maar toch is er een daadwerkelijk verschil. De taxus planten zijn namelijk ruwer. De structuur van de taxus plant bestaat namelijk uit lancetvormige naalden.

Een goed voorbeeld om de buxus en taxus te vergelijk is de Taxus Cuspidata. Deze plant lijkt qua uitstraling namelijk veel op de Buxus Sempervirens 4-bol. Als u de planten gaat vergelijk is het goed te zien dat de bollen van de Taxus wat groffer zijn dan de bollen van de Buxus. Deze Taxus Cuspidata is zeer gewild doordat het een gemakkelijk plant is die tegen alle weersomstandigheden bestand is. De uit stekende bollen geven een speels effect.

 

Olea Europaea

Voor planten liefhebbers die wat anders voor ogen hebben is de Olea Europaea een zeer goede optie. Deze olijfbomen hebben namelijk een vriendelijke uitstraling omdat de plant zeer bescheiden is. Een mooie olijfboom die geschikt is voor iedere tuin is de Olijfboom XS. De plant van 45 centimeter hoog heeft als enige nadeel dat het een mooi weer plant is. Wanneer het onder de 15 graden komt is het verstandig om de plant mee naar binnen te nemen.

Eénmaal binnen is de kleine plant absoluut geen sta in de weg. De Olijfboom XS is namelijk onderhoudsarm en heeft alleen van april tot en met september wekelijks voeding nodig.

 

Mooie onderhoudsarme tuin- en terrasplanten

Tijdens de zomerperiode is de kans ook groot dat u af en toe een dagje weg bent of een tijdje op vakantie gaat. Deze onderhoudsarme buitenplanten van Fleurdirect zijn dan ook ideaal voor in uw tuin. Bekijk nog wel even goed wat essentieel is voor de planten.

Heeft u meer informatie nodig of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u ons altijd bereiken via de mail en telefonisch!