Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Geschikte planten om weg te geven

  • Geplaatst op
Geschikte planten om weg te geven

Verjaardagen, nieuwe baan, housewarming of een bedankje. In veel situaties is het leuk om eens een plant cadeau te doen. Dit is namelijk een creatief idee die “out of the box” is.

Geschikte planten om weg te geven

Verjaardagen, nieuwe baan, housewarming of een bedankje. In veel situaties is het leuk om eens een plant cadeau te doen. Dit is namelijk een creatief idee die “out of the box” is. Over het algemeen worden er namelijk bosjes bloemen gegeven maar nooit een plant. Planten die cadeau worden gedaan blijven meestal langer staan waardoor het cadeau ook echt nuttig is.

 

Welk plant zou ik cadeau doen?

Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Er zijn diverse mogelijkheden om planten cadeau te doen. Maar welke plant past nou precies bij welk moment? Wij van Fleurdirect hebben ze voor u gecategoriseerd:

 

Voor Haar

Wanneer u van plan bent om een plant cadeau te doen aan een vrouw is deze categorie zeer geschikt. Wij van Fleurdirect hebben gekozen voor een gevarieerde selectie. Het zijn voornamelijk de Strelitzia planten die de overhand nemen. Deze planten hebben een rustige uitstraling die zorgen voor een kalme sfeer in de kamer. De Strelitzia is een onderhoudsarme plant die slechts één keer per week water nodig heeft. Een aanrader dus!

 

Naast deze éénkleurige plant zijn er ook kleurrijke orchideeën verkrijgbaar die bekend staan om hun vrolijke uitstraling. De fleurige orchidee is ook beschikbaar in een zelfwatergevende pot, hierdoor hoeft er niet vaak naar de plant worden omgekeken en wordt het gewenste effect gecreëerd zonder hier al te veel aandacht aan te besteden.

 

Voor Hem

Bij de categorie voor mannen valt het op de Lechuza planten veel aanwezig zijn. De planten verschillen onderling. Van Goudpalmen tot Bonsai bomen, deze Lechuza planten zijn zeer divers waardoor er voor iedere situatie een juiste plant is. Het overige planten aanbod heeft één duidelijke overeenkomst. De planten hebben namelijk allemaal een groene kleur.

 

Verjaardag

Het zijn voornamelijk orchideeën die worden gebruikt als verjaardag cadeau. Dit is ook niet zo gek, bij een leuk feest hoort namelijk ook een leuke kleurrijke plant. De orchideeën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, paars en roze. Over het algemeen worden orchideeën uitgedeeld aan vrouwen. Mannen kiezen vaker voor de Lechuza planten die niet alleen in de ‘Voor Hem’ categorie te vinden zijn maar ook bij de Verjaardag categorie.

 

Housewarming

Een mooie kamerplant is het ideale cadeau voor een housewarming party. Het opvallende aan deze categorie is dat planten zoals de sinaasappelboom, citroenboom, pannenkoekenplant erg populair zijn. Deze kamerplanten worden veelvuldig gegeven. Ze brengen namelijk een gezellige sfeer met zich mee waardoor het huis snel als thuis voelt.

 

Gemakkelijk bestellen en laten bezorgen wanneer het u uitkomt

Eén van de vele voordelen van Fleurdirect.nl is dat u zelf het tijdstip kunt bepalen wanneer de kamerplant moet worden geleverd. Dit duurt overigens 1 tot 2 werkdagen. De kamerplant wordt dus snel geleverd waardoor u zelfs op het laatste moment nog kunt bestellen bij Fleurdirect! Naast de bovenstaande categorieën beschikken wij over vele andere categorieën. Bekijk dus onze gehele collectie en haal het perfect cadeau in huis!