Zoekresultaten voor ""
Geen producten gevonden...

Haal de kleuren naar binnen! | Fleurdirect.nl

  • Geplaatst op
Haal de kleuren naar binnen! | Fleurdirect.nl

De bladeren aan de bomen beginnen los te laten en de tempratuur neemt gestaag af. Kortom, de herfsttijd is aangebroken. Buiten wordt het niet alleen kouder maar ook killer. De vrolijke kleuren van de mooie buitenplanten nemen af. Ons advies? Haal de kleuren naar binnen! Wij van Fleurdirect hebben voor jou drie tips om de sfeer naar binnen te halen.

 

Kleurrijke Wonderstruik Croton

Om te beginnen stellen wij jou voor aan een typische herfstplant genaamd de Croton Wonderstruik. De Croton Wonderstruik is in diverse varianten verkrijgbaar. De struiken staan bekend om hun grote bonte bladeren. Wanneer je de struiken bekijkt zie je dat de kleuren uiteenlopen. Zowel witte, gele, rode, oranje en zelfs paarse bladeren zijn te zien. Het ultieme herfstgevoel komt naar boven bij het bekijken van deze struiken.

Voor een kleine subtiele plant ben je bij de Croton Wonderstruik small aan het juiste adres. De plant heeft een lengte van 70 centimeter en een diameter van 19 centimeter. Een perfect cadeau die gemakkelijk is te positioneren en te verplaatsen. Let er bij de Croton Wonderstruiken wel op dat je ze een standplaats geeft met veel licht. De planten verliezen namelijk hun tekening bij te veel schaduw. Voor het grotere werk moet je bij de Croton wonderstruik Iceton XXXL zijn. Deze megaplant kijkt namelijk menigeen over het hoofd met zijn 2 meter hoogte. Desalniettemin heeft de wonderstruik weinig aandacht nodig. Eén keer per 9 maanden water geven is namelijk voldoende.

 

Sfeervolle Anthurium planten

De Anthurium planten zijn zeer divers en kennen vele kleuren. De overeenkomst tussen de planten is de grootte. De Anthurium planten zijn namelijk kleine, sfeervolle planten die zowel geschikt zijn als cadeau als voor eigen gebruik. Met een budget van €10 kun jij al een leuke Anthurium plant uitzoeken.

Maar om toch in de herfststemming te blijven willen wij graag één van de Anthurium planten uitlichten. Dit is de Anthurium Rainbow. Deze kleurvolle, excentrieke plant neemt de herfstsfeer mee naar binnen met zijn kleurendiversiteit. De gele, bruine bladeren nemen voornamelijk de overhand maar toch is de groene kleur ook nog aanwezig.

 

Gemakkelijke kunstplanten

Zowel de Croton Wonderstruik als de Anthurium Rainbow vragen weinig aandacht. Maar wil jij liever een plant die helemaal geen aandacht vergt? Dan zijn onze kunstplanten uitermate geschikt voor jou! Het assortiment kunstplanten is zeer uitgebreid en daarom is er altijd een plant die aansluit op jouw wensen. Het grootste voordeel van deze planten is dat ze niet kunnen afsterven of verkleuren.

De prijzen in het kunstplanten assortiment lopen flink uiteen. De vraag is hoeveel jij ervoor over hebt. Voor kunstplanten die niet van het echt te onderscheiden zijn betaal je namelijk meer. Maar wanneer je voorzichtig met een kunstplanten omgaat kunnen ze erg lang mee gaan. Wanneer je het gespendeerde bedrag dan ook bekijkt over het aantal jaar dan zie je dat de kosten van de kunstplanten erg meevallen.

 

Snel & gemakkelijk online bestellen

Heb jij een keuze gemaakt uit één van de bovenste planten of is jouw voorkeur toch uitgegaan naar een andere plant? Shop dan snel en gemakkelijk bij Fleurdirect.nl. Bij een bedrag boven de €45 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Heb jij een bedrag onder de €45, dan komt dat €4,95 bij voor het verzenden.

De levertijd van de planten verschilt. Desalniettemin proberen wij van Fleurdirect ervoor te zorgen dat jij al binnen 48uur kunt genieten van jouw plant(en). Maar dus gauw een keuze een haal de kleuren naar binnen!